Noticias

Can Curt inaugura la nova exposició de Pedro Pubil

20 octubre, 2015

invitació

El dijous 22 d’octubre, a partir de les 20.00 hores, s’inaugura a la sala Can Curt de Sant Agustí la nova exposició de Pedro Pubil Martínez.

La mostra porta per nom Tierras profundas, i romandrà oberta fins al proper 2 de novembre.

L’autor asturià establert a Eivissa es va graduar en Arts Aplicades, i es va seguir formant en diferents modalitats artístiques, com la ceràmica, el disseny gràfic o la pintura. Ha exposat a sales d’exposicions d’Astúries, Barcelona, ​​Gran Bretanya i Eivissa. A la sala de Sant Agustí presenta la seva nova interpretació de formes vitals inspirades en la naturalesa, sempre jugant amb formes geomètriques dotades de personalitat pròpia. Peces escultòriques amb noms tan suggeridors com Desig, Repòs, Tanit o Festeig.

PEDRO P Foto obra1

El petit príncep. Obra de Pedro Pubil.

La regidora de Turisme, Cultura i Patrimoni de Sant Josep, Helena Benlloch, convida a residents del municipi i al públic en general a acompanyar l’autor en aquest viatge a Terres profundes, i evoca les paraules que acompanyen la mostra:

“Se’n van les terres cap al mar, a les cendres del volcà les porta el vent i tan sols queden les pedres de record, que juguen, reposen i deixen somiar.”