Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep lliura els diplomes d’assistencia a l’alumnat-treballadors del Programa Mixt d’ocupació i formació “Es Romaní VI”.

18 desembre, 2017

La 1ª Tinent d’Alcalde i regidora de Treball i Formació, Paquita Ribas, ha lliurat aquest matí uns diplomes d’assitència a l’alumnat dels Certificats de Professionalitat del Programa Mixt d’ocupació i formació  “Es Romaní VI”, que en  aquesta edició  han  conformat un total  de 10 alumnes-treballadors,  5 dones i  5 homes.

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha completat amb aquest Programa, destinat a la ocupació i formació per a persones de 30 anys o mes,  la formació de futurs jardiners i jardineres. Aquest programa mixt de formació i ocupació ha tingut una durada de deu mesos i ha estat finançat pel fons del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, que cada any distribueix la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Els 10 participants han realitzat diferents mòduls, que combinen la formació teòrica amb pràctiques. Han estat contractats per  l’Ajuntament amb un contracte de treball per a la formació i l’aprenentatge durant els deu mesos del programa. Així mateix han rebut  formació complementaria en informàtica, orientació  laboral i sensibilització en igualtat d’oportunitats. Els deu alumnes-treballadors i  treballadores que han  finalitzat amb èxit la formació han obtingut la titulació oficial corresponent al Certificat de Professionalitat de nivell 2 en «Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes», així com el Certificat de Professionalitat de nivell 1 « Activitats auxiliars en plantes, jardins i centres de jardineria»

La Regidora ha agraït l’esforç seu esforç i  participació  al llarg de l’etapa formativa i els ha animat en la nova etapa laboral que aviat començaran.

Des de l’Ajuntament es recorda que aquestes formacions fomenten l’incorporació  al  mercat laboral, de fet, gràcies a aquestes formacions empreses del  sector ja s’han mostrat interessades en properes contractacions.