Notícies

L’organització fa entrega a l’APAAC, Fundació PKU i Associació TDAHEF dels 13.588 euros recaptats al Sant Jordi va de Frita per col·laborar en l’acció solidària de les tres entitats

16 maig, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep i les entitats de Sant Jordi que varen participar en l’organització de l’últim Sant Jordi va de Frita han fet entrega aquest matí dels xecs amb la recaptació del II Campionat Intergalàctic de Frita de Matances celebrat el passat dissabte 9 d’abril, que ha estat de 13.588 euros. Tal com s’havia anunciat, els 9.000 euros obtinguts per la venda dels 600 tiquets de les racions de la frita popular, dels quals l’Ajuntament de Sant Josep n’aporta 2.250 per convidar als músics i balladors que participaren en l’animació de la jornada, es destinen íntegrament a l’Associació Pitiüsa d’Ajuda als Afectades pel Càncer (APAAC),. També s’inclouen al xec que han rebut les representants i voluntàries de l’entitat els donatius recollits a les vidrioles repartides entre la vintena de colles participants, fent un total de 12.076 euros.

D’altra banda, també es varen organitzar diverses rifes durant la jornada per col·laborar amb la Fundació PKU i a l’Associació de Trastorn de Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat d’Eivissa i Formentera, que han rebut un xec de 756 euros cada una.

Sumant-ho tot, el caire més solidari del Sant Jordi va de Frita ha tengut un impacte de prop del doble de l’aconseguit en la primera edició del Campionat Intergalàctic, quan es varen recaptar 7.000 euros, que es destinaren a l’Associació d’Asperger de les Pitiüses (AIF). Val a dir que l’organització té el compromís de col·laborar cada any amb una entitat arrelada al municipi per contribuir a mantenir la seva acció solidària.