Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia amplia de manera extraordinària les places d’Escoles d’Estiu per tal de poder acollir a part les famílies que es varen quedar en llista d’espera inicialment

17 juny, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha obert de manera extraordinària un període d’ampliació de places a les Escoles d’Estiu municipals, per tal de donar oportunitat a que hi puguin optar les famílies que varen quedar-se en llista d’espera en el període de matriculació ordinària en aquest servei. Gràcies a les gestions fetes des del Consistori per incorporar més monitors, el departament de Joventut està en condicions de poder ampliar en 70 infants més les places disponibles inicialment. Aquest nou contingent es repartirà en els tres centres escolars on s’ofereixen les Escoles d’Estiu d’enguany.

Així, des del departament de Joventut es posaran en contacte als propers dies amb les persones que vàrem demanar plaça seguint l’ordre en que varen quedar a la llista d’espera, per respectar la seva preferència alhora d’accedir al nou cup de places. En aquesta comunicació, que es farà únicament per mitjans telemàtics, s’informarà de les places existents i es donarà un termini de cinc dies per formalitzar la matrícula i fer l’ingrés bancari per l’import corresponent. En cas de no formalitzar la inscripció en el termini indicat, es considerarà que rebutja la plaça, que s’oferirà al següent de la llista fins esgotar-les totes.

«Hem de valorar l’esforç que s’ha fet per part dels treballadors de la casa per trobar una solució davant l’allau de peticions de places que varem tenir, prop de 900. Amb el planter previst inicialment només es va poder donar plaça a 430 infants, deixant a més de 300 peticions en llista d’espera. Conscients que moltes famílies necessiten aquest servei, ens hem esforçat molt per atendre una demanda que ha superat tots els rècords per mobilitzar tots els recursos i poder oferir el major nombre de places que han tengut mai les Escoles d’Estiu de Sant Josep: 500 per aquest any», ha dit el regidor de Joventut, Francisco vives.

Vives ha agraït «la confiança» de moltes famílies que han esperat a que es trobés una manera d’ampliar l’oferta de places i que ara rebran una solució. Per això els ha demanat «una mica més de paciència i que s’esperin a rebre la comunicació de l’Ajuntament per saber si podran optar a alguna d’aquestes places». També ha destacat «el sobreesforç que han hagut de fer els treballadors de l’Ajuntament per gestionar la situació i trobar-hi remei, superant amb èxit la dificultat que ens estam trobant moltes administracions de l’illa per poder incorporar més monitors».