EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA de DIA 18/02/2016

ACTA NÚM. 04/16

1.- Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió anterior (Acta 3/16)

 

2.-Àrea d’Hisenda, Personal i Platges
2.1.-Aprovació de factures. S’aproven 35 factures per import de 259.150,15 €

3.-Àrea de Governació i Policia Local
3.1.-Aprovació de pressupost  per dur a terme el projecte per al suport de l`autoocupació i la seua consolidació al municipi de Sant Josep de sa Talaia, durant el període d’un any i amb efectes a partir del dia primer de gener de 2016,  per un import de 16.500,00 €, més 3.465,00 que corresponen a l’IVA al 21%, el que fa un total de 19.965,00

Les actuacions per assolir aquests objectius serien les següents:

– Manteniment i actualització de la web  reactivasantjosep.org, plataforma online mitjançant la qual qualsevol ciutadà del municipi pugui accedir a una guia de recursos i eines per posar en marxa o consolidar el seu projecte.

– Servei d’atenció presencial d’informació i assessorament als diferents punts del municipi.

– Organització de tallers formatius dirigits tant a persones emprenedores com a empreses oferint eines de modernització per millorar la seua capacitat competitiva.

 

3.2.- Aprovació signatura d’un conveni amb la “Asociación insular de tiro olímpico de Ibiza”,  per a la realització de practiques de tir per part de membres de la Policia Local de Sant Josep, per un import de 2.268,20 €, més 476,32 € que correspon a l’IVA al 21%, i que fa un total de 2.744,52 €,

 

3.3.-Personació de l’Ajuntament en el procediment abreujat 358/2015 del Jutjat Contenciós administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca.

 

4.-Àrea de Contractació

4.1.- Aprovació del pla de seguretat i salut a les obres  del “Projecte ampliació i renovació de la xarxa transport i distribució zona III (Cala de Bou, Port des Torrent i cales zona Oest) d’abastament, TM Sant Josep”. redactat pel tècnic de nivell superior, Sr. Gustavo Martínez Madrid.

 

 

5.-Àrea d’Urbanisme, Activitats i Medi Ambient

5.1.-Concessió de llicències d’obres

1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 136/2015, per a la legalització d’ampliacions i annexos a d’un habitatge unifamiliar aïllat i per la legalització de reforma interior del mateix habitatge, a la finca Can Vicent Recó,  parròquia de Sant Agustí.

 

2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 455/2014 per a la construcció d’un habitatge unifamiliar en planta soterrani i planta baixa, amb un annex i una piscina i terrasses; s’hi preveu, a més l’apertura d’un camí, a la parròquia de Sant Agustí des Vedrà.

 

3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 615/2015, per a la legalització d’una vivenda unifamiliar aïllada i execució de mesures correctores i d’integració ambiental, a  cala d’Hort, parròquia des Cubells, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1322/2015, per a la legalització del 50 % de construccions annexes a un habitatge unifamiliar aïllat i projecte bàsic del restant 50%, a cala d’Hort, parròquia des Cubells, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

5.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 761/2015, per a la de modificació durant el transcurs de les obres en relació a la llicència 46/2011, a sa Plana de Baix, parròquia de sant Agustí, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

6.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 346/2013, per a la construcció d’una vivenda unifamiliar aïllada amb piscina, a la finca es Bosc de davall sa Serra, camí de Porroig, es Jondal, parròquia des Cubells.

 

7.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1323/2015. Llicència del projecte d’execució que desenvolupa el bàsic que va ser objecte de la llicència núm. 282/14 a la finca can Barda, parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

 

8.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 433/2014, per a la modificació de terrassa i piscina en vivenda existent construïda a l’empara de les llicències 36/1991 i 358/1991, a C/ Cala Compte, 10, parròquia de Sant Agustí des Vedrà.

 

9.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 806/2013, per a la reforma i ampliació de vivenda unifamiliar aïllada a Es Taulell de Ferrer, parròquia de Sant Agustí des Vedrà.

 

10.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 608/2015, per a la legalització d’una ampliació i redistribució interior per convertir dues vivendes unifamiliar aïllades en una i desmuntatge d’una coberta.

 

11.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 773/2014, per a la construcció una vivenda unifamiliar aïllada amb piscina, a C/ Cala Corral, 5, Cala Tarida, parròquia de Sant Agustí des Vedrà.

 

12.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 132/2015, per a la legalització d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina i annexos, a Cala Carbó, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

13.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 323/2015, per a la legalització d’ampliació i annexos a un habitatge unifamiliar aïllat i projecte bàsic de mesures correctores,  a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines.
5.2.- Denegació de llicències  d’obres.

 

1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 277/2015, per a l’ampliació d’un camí existent a la finca ca na Bagota,  parròquia des Cubells.

 

2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 545/2014, per a la legalització d’una vivenda a la finca sa Plana, parròquia de Sant Agustí.
5.3.- Denegació de permisos d’instal·lació sense obres

 

I)  Denegació el permís d’instal·lació sense obres, sol·licitat per l’entitat VICENT BLAY, S.A., per a l’activitat permanent major de restaurant, amb la denominació comercial de “Duna”, a situar al C/ Cala de Bou, 2, Platja Es Puet, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest Terme Municipal,

 

II) Denegació permís d’instal·lació sense obres, sol·licitat per l’entitat EIVI BOWLING, S.L., per a l’ampliació de l’activitat permanent major de restaurant, bolera, karaoke i activitats d’oci, amb la denominació comercial de “Bowling”, a situar al C/ Murtra, 2, baixos, Platja d’en Bossa, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest Terme Municipal.

 

5.4.- Concessió de llicències d’obertura

 

I)  Concedir la llicència d’obertura i funcionament sol·licitada per l’entitat ROSA Y CARDO, C.B., per a l’activitat permanent menor de ampliació de l’activitat de bar a bar amb  ambientació musical en terrassa i comerç al detall d’articles de record “souvenirs” i objectes de decoració, amb la denominació de “Racó Verd”, a situar a la plaça de l’esglèsia s/n, parròquia de Sant Josep de sa Talaia, d’aquest terme municipal

 

II)   Concedir la llicència d’obertura i funcionament sol·licitada per la COMUNIDAD DE PROPIETARIOS RESIDENCIAL BUGANVILLAS, per a l’activitat de garatge privat, que s’ha de situar al c/ des caló, cantonada c/ Oviedo, Cala de Bou, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal.

 

5.6.- Aprovació el pressupost presentat per l’entitat “Choice Rent a Car, SL”,  pel subministrament d’un vehicle Fiat Panda, el qual serà emprat pel personal de medi ambient, per un import de 4.900,00 €, imposts i traspàs inclosos.

 

5.7.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Abreujat núm. 25/2016 seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca

 

5.8.- Aprovació adhesió de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia al conveni signat entre el Consell d’Eivissa i ECOLEC, ECOASIMELEC I ECOFIMATICA per a la gestió de RAEE en data 4 de novembre de 2015

 

5.9.- Aprovació pressupost presentat per l’entitat “Duna Baleares, SL”, per al servei d’assistència tècnica per a la revisió del mapa estratègic de remors i la zonificació acústica del municipi de Sant Josep de sa Talaia, per un import de 6.800,00 €, més  1.428,00 € que corresponen a l’IVA al 21%, el que fa un total de 8.228,00 €.

 

 

 

6è.- Despatx d’altres assumptes.
6.1.- Emetre informe favorable, en base a l’informe de millora ambiental, sobre la petició de declaració d’interès general sol·licitada pel Consell Insular d’Eivissa, en què demanava la tramitació de l’expedient per tal d’obtenir la declaració d’Interès General per a l’execució del projecte de senderes turístiques al parc natural de Ses Salines, parròquia de Sant Francesc de s’Estany, d’aquest Terme Municipal.

 

6.2.- Requeriment a l’entitat Can Burgus Servicios Inversiones perquè presentin la documentació que acrediti la finalització de les actuacions previstes en el projecte d’urbanització del sector 1.4, aprovat per l’ajuntament.

 

6.3.- Aprovació contracte de prestació de serveis per al departament de Turisme , que finalitzarà el dia 31 de desembre d’enguany, per un import de 18.000,00 €, IVA no inclòs, a raó de 1.500,00 € al mes, IVA no inclòs, atès que es considera necessari dotar aquest departament de personal qualificat per tal d’atendre l’oficina de turisme situada a la plaça de l’església de Sant Josep, així com realitzar altres tasques de gestió de promoció turística, com ara, la preparació de productes turístics per presentar en les diverses fires nacionals i internacionals de turisme, coordinar la resta d’oficines de turisme del municipi, així com la col·laboració en activitats turístiques de l’Ajuntament amb els alumnes de l’escola universitària de Turisme del Consell Insular d’Eivissa.

 

6.4.- Concessió permís d’instal·lació a FIESTA HOTELS & RESORTS, SL, per a la instal·lació de l’activitat secundària de música a l’exterior a l’edifici Ushuaia Tower, planta coberta i amb la denominació comercial de “Ushuaia Tower”, a situar a la Ctra. Platja d’en Bossa, s/n,  parròquia de Sant Jordi de ses Salines,