Sessió ordinària de la junta de govern local feta el dia 18/01/2013

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’esborrany de les actes anteriors (actes núm. 33 i 34/12)

2n.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

2.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “EFIAL Consultoría SLU”, per a la realització d’una auditoria de compliment del conveni de col·laboració entre aquest Ajuntament i l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (ABAQUA)per al subministrament d’aigua en alta a les poblacions d’Eivissa, Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques

3.1.- Adjudicació del contracte del “Servei de redacció de projecte d’enderroc, projecte bàsic i d’execució de les grades i dels serveis annexos al camp de futbol de Sant Josep de sa Talaia així com pla de gestió de residus i direcció d’obra”.

3.2.- Aprovació d’honoraris per a la redacció d’un projecte de remodelació de l’entorn del nucli des Cubells

3.3.- Aprovació de la proposta d’honoraris per a la redacció del “Projecte de carril bici, pavimentació i enllumenat públic a Cala Tarida, Carrer Ferran i Carrer Déntol”

4t.- Assumptes de la Regidoria de Platges

4.1.- Adjudicació a l’entitat Mejoras y Servicios Pitiusos, SL, la contractació del “Subministrament de tres torres de vigilància a les platges del TM de Sant Josep de sa Talaia”,

5è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

5.1.- Aprovació patrocini Club de Judo Sant Jordi per assistència a campionats oficials nacionals i altres competicions.

6è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme i Activitats.

6.1.- Rectificació de l’error que consta a la Junta de Govern Local de 24-03-2011 sobre el nom del titular de la llicència d’obertura de l’activitat de restaurant denominat “Es Virot”. El titular de la llicència d’obertura es la societat GOSPA IBIZA, SL.

6.2.- Comunicacions d’inici d’activitat

  • Comerç al detall de peces exteriors de vestir, accessoris per al vestit, calçat, bijuteria, cd’s, objectes de regal i relacionats. Promotor: Total Woman, CB. Ctra. Aeroport, km. 6,2, edifici Las Olas, local 5, Sant Jordi
  • Comerç al detall d’electrodomèstics i telefonia. Promotor: Expert Sant Jordi, SL. Urbanització can Burgos, parcel·la 8, local 1, Sant Jordi
  • Oficina administrativa. Promotor: Es Prat de sa Vinya, SL. C/ Alzines, 9, local 1, Platja d’en Bossa, Sant Jordi

6.3.- Concessió de llicències d’obres

  • A l’entitat Pedres des Codols, SL, llicència d’obres per a la construcció d’un edifici de quatre habitatges adossats distribuïts en dues plantes, amb una piscina comuna i una superfície total a construir de 473,6 m2, a situar al carrer Coll de s’Oratge, a la zona de Cala Vedella, d’aquest terme municipal
  • Llicència d’obres amb la qual s’autoritza el modificat del projecte bàsic i ampliació d’habitatge i piscina autoritzada en la llicència núm. 175/2006, del qual resulta un habitatge de planta baixa i planta pis, amb una superfície útil de 341,71 m2, a la parcel·la núm. 45 de la finca Cala Molí, a la parròquia i terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

6.4.- Denegació de la sol·licitud presentada per l’entitat Intervista, SLU, de llicència per a la construcció d’una piscina a l’habitatge existent amb referència cadastral núm. 002401000CD500001HS, assenyalat amb el núm. 10393, del polígon 22, de la secció 2a i anomenat Can Sonaria, a la parròquia des Cubells, d’aquest terme municipal.

6.5- Acceptació de la cessió gratuïta que s’ha formalitzada a favor d’aquest Ajuntament en l’escriptura pública núm. 605, de data 23 d’octubre de 2012, davant la notària de Sant Josep de sa Talaia, de la franja de terreny de 85 m2 destinada a ELUP i que forma part de la finca registral núm.21.890 anomenada Can Guerxo o Can Joan de sa Rota, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal.

6.6.- Declaració de la caducitat formal de la llicència d’obres exp. núm. 40/07, l’objecte de la qual era per a la construcció d’un conjunt de 24 apartaments adossats amb aparcament a la planta soterrani i una piscina, a la parcel·la núm. A de l’estudi de detall de l’AA 5.1, situada a l’avinguda de Sant Agustí, d’aquest terme municipal.

6.7-Tramesa de l’avantprojecte redactat per dur a terme les obres de rehabilitació i reforma de l’edificació existent a Can Jeroni, a la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell d’Eivissa, per a l’autorització del projecte, d’acord amb el que disposa l’art. 37 de la Llei 12/98 del patrimoni històric de les Illes Balears.

7è.- Despatx d’altres assumptes

7.1.- Aprovació d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i l’Associació de Veïns de Cala Tarida, establint la cessió temporal d’ús de les instal·lacions del local situat al c. Av. Cala Tarida, com a local social, per tal de que l’Associació pugui realitzar les seves activitats lúdiques, culturals i tenir la seva seu, durant el període d’un any, des de la firma del mateix, podent ser prorrogat per un període màxim que no excedirà en total de quatre anys.