Sessió ordinària de la junta de govern local feta el dia 19/06/2014

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 12/14, de 05 de juny de 2014)

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures.

3r.- Assumptes de la Regidoria de Governació i Transport

3.1.- Resolució d’expedients sancionadors de taxis il·legals

A) Expedient SE-25/2014.

Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció administrativa prevista a la Llei 6/2012, de 8 de juny, de mesures urgents sobre el règim sancionador en matèria de transport públic discrecional de viatgers en vehicles turisme en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

B) Expedient TI-86/2013.

Sancionar a Autocaravanas del Sol Operated, SL, i un altre amb una multa de, 9.000 euros (per ser reincident) com a responsables solidaris de la infracció administrativa prevista al Decret llei 6/2012, de 8 de juny, de mesures urgents sobre el règim sancionador en matèria de transport públic discrecional de viatgers en vehicles de turisme en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

C) Expedient SE-21/2014.

Sancionar amb una multa de 6.001,00 euros, als responsables solidaris de la infracció. administrativa prevista al Decret llei 6/2012, de 8 de juny, de mesures urgents sobre el règim sancionador en matèria de transport públic discrecional de viatgers en vehicles de turisme en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

D) Expedient SE-129/2014.

Sancionar, amb una multa de 6.001,00 €, als responsables solidaris de la infracció administrativa prevista a al Decret llei 6/2012, de 8 de juny, de mesures urgents sobre el règim sancionador en matèria de transports públic discrecional de viatgers en vehicles de turisme en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

E) Expedient TI-51/2013.

Sancionar a Autocaravanas del Sol Operated, SL, i a un altre amb una multa de 9.000 euros (per ser reincident), com a responsables solidaris de la infracció administrativa prevista al Decret llei 6/2012, de 8 de juny, de mesures urgents sobre el règim sancionador en matèria de transport públic discrecional de viatgers en vehicles de turisme en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3.2.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “IURISTEC, SL”, per a l’elaboració d’un projecte d’auditoria en matèria de protecció de dades personals i establiment d’un model de gestió de privacitat per a l’Ajuntament de sant Josep de sa Talaia.

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques.

4.1.- Aprovació del certificat núm. 2 de les obres del projecte anomenat “Reforç de paviment asfàltic trams Carrer Cala de Bou, Carrer Es Caló i parcial carrer Albacete”.

4.2.- Aprovació del certificat núm.1 i únic de les obres del projecte de reforç de paviment al barri “Coves des Formenter”, a Sant Jordi.

4.3.- Aprovació del certificat núm. 2 i últim les obres del projecte de reforç de ferm i millora de la seguretat viària de la carretera d’accés a Cala Vedella Nord.

4.4.- Adjudicació a l’entitat “Tecnología de la Construcción y Obras Públicas, SA”, l’execució de les obres del “Projecte d’ampliació del centre de la tercera edat a Cala de Bou, Sant Agustí”,

4.5.- Adjudicació a l’entitat Obrascón Huarte Laín, SA, l’execució de les obres del “Projecte demolició i posterior construcció de les grades i serveis annexos del camp de futbol de Sant Josep de sa Talaia

5è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

5.1.- Aprovació de la signatura d’un conveni entre aquest Ajuntament i l’associació Alianza Mar Blava per a la protecció del municipi i l’àmbit davant projectes d’exploració i explotació d’hidrocarburs al mediterrani nord-occidental

6è.- Assumptes de la Regidoria de Serveis Socials

6.1. Aprovació d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i Cáritas Diocesana de Ibiza, per a la prestació dels serveis de centre de dia, menjador social i aliments per a l’any 2014 per a les persones en situació de risc o d’exclusió social.

6.2.- Aprovació de l’esborrany de conveni de col·laboració entre la Conselleria de Família i Serveis Socials del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, per implementar el programa “Alter” 2014-2015 des de l’1 de juliol de 2014 fins al 30 de juny de 2015.

6.3.- Compromís de despesa, de la quantitat de 2.350,00 €, per al “II Cicle de Conferències per a la Salut”.

6.4.- Aprovació del projecte “Programa d’acollida, suport i integració de la població immigrada al municipi de Sant Josep de sa Talaia” que es durà a terme des de l’1 de setembre de 2014 a 31 de juliol de 2015.

7è.- Assumptes de la Regidoria de Joventut i Esports

7.1.- Aprovació de les bases per a la convocatòria de cinc beques de 200,00 € cadascuna per realitzar les pràctiques del “Curs de monitors de Temps Lliure” dirigides a empadronats en el municipi que hagin realitzat i superat la part teòrica del “Curs de monitors de temps lliure”

7.2.- Aprovació de convenis entre l’Ajuntament i entitats esportives del municipi per a l’ús de les instal·lacions municipals que actualment ja utilitzen.

La relació d’entitats és la següent:

Club Esportiu Bahía Sant Agustí
Unió Esportiva Sant Josep
La Penya esportiva Sant Jordi, i
Club de Tir amb Arc es Cubells

8è.- Assumptes de la Regidoria de Platges

8.1.- Aprovació d’un conveni amb l’entitat Ibifor, SA, per a l’explotació de 760 gandules (entre gandules dobles i gandules senzilles) i 379 para-sols, distribuïts segons els plànols autoritzats per la Demarcació de Costes entre les platges de Migjorn i es Cavallet.

9è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

9.1.- Aprovació del Plecs de clàusules tècniques i administratives per a la concessió demanial mitjançant procediment obert per a l’ocupació del viari públic amb 4 pantalles digitals LED per a emetre informació municipal i publicitat en el municipi.

10è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme i Activitats

10.1.- Concessió de llicència d’obres

– Llicència d’obres per la legalització d’ampliació d’habitatge unifamiliar existent amb referència cadastral núm. 07048017000110000DY, resultant amb una superfície de 243,24 m2, la demolició d’una pèrgola i la construcció d’una piscina, situada a la parcel·la núm. 11 del polígon 17, es puig Redó, a la parròquia de Sant Agustí, d’aquest terme municipal,

10.2.- Contractació en règim no laboral de dos arquitectes

10.3.- Concessió autorització per a instal·lar expositors per a matalassos inflables, cremes solars, i d’altres clàssics de botigues de souvenirs, al davant del seu establiment de venda al detall d’articles de regal, denominat “Souvenirs Bon Dia”, situat al c/ de la Ruda, 16, edifici “Apartaments El Carmen”, a Platja d’en Bossa, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, amb una superfície de 15 m2,

10.4.- Concessió de Permís d’instal·lació a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, per a la instal·lació de l’activitat permanent major d’un centre de la tercera edat, que s’ha de situar a l’avinguda de Sant Agustí, 80, a Cala de Bou, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal

10.5.- Comunicacions de canvi de titularitat

Els titulars dels expedients que a continuació es detallen han presentat davant aquest Ajuntament una comunicació de canvi de titularitat d’activitat així com una declaració del responsable del transmissor en què deixa constància que no s’han efectuat modificacions substancials en l’activitat.

01. Reparació i custòdia de vehicles i embarcacions, i compravenda. Nom comercial: “SIRATEC AUTOMOCIÓN”, Cr. Aeroport, km. 5,6 (C/ Sant Jordi, 22, Planta baixa, porta 12). Nou titular: SIRATEC AUTOMOCIÓN, S.C.P.

02. Bar. Nom comercial: “LA LUNA” .C / dels Polls, 19, Platja d’en Bossa Parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

03. Restaurant. Nom comercial: “NAIF” Ctra. S. Josep, Sec. 1, Pol. 17, Núm.8824, Parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

04. Restaurant. Nom comercial: COTTON BEACH CLUB” (abans POSTA DE SOL) C/ Posta de Sol, 21 Cala Tarida. Nou titular: CATALEYA BEACH HACIENDA, S.L.

05. Farmàcia. Plaça de la Mar, 1, Cala Tarida Parròquia de Sant Agustí desVedrà.

06. Drougstore (venda al detall d’articles diversos) “DROUGSTORE ARENA” C/ València, 26, baixos, local 7, Port des Torrent, Parròquia de Sant Agustí des Vedrà

07. Restaurant amb música ambiental a l’interior i a la terrassa exterior privada, inf. a 65 dB. “MUMAK” (abans SAINT TROPEZ). C/ Porreres, 1, Edifici Géminis B2, locals 29-30, Platja d’en Bossa, Parròquia de Sant Jordi de ses Salines.