Sessió ordinària de la junta de govern local feta el dia 19/12/2013

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (Acta núm. 24/13).

2n.- Aprovació de l’expedient de contractació del “Servei d’emissió i producció de diversos programes a la Televisió Local”, per tal de donar a conèixer les noticies, projectes i informacions de l’Ajuntament.

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

3.1.- Aprovació de factures

3.2.Subrogar el contracte d’arrendament d’un terreny a Cala de Bou per ser destinat a dipòsit de vehicles

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Interior i Personal

4.1.- Desestimar el Recurs de reposició presentat contra dos dels punts de les bases per a la provisió mitjançant concurs de cinc places de Policia Local vacants a la plantilla de personal funcionari d’aquest Ajuntament, corresponent a l’oferta d’ocupació de l’any 2010.

5è.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques.

5.1.- Aprovació del certificat núm. 3 les obres del “Projecte de pavimentació i enllumenat públic as Cucó d’en Marí, a Port des Torrent”.

5.2.- Aprovació del certificat núm.1 de les obres del projecte de “Rehabilitació del dipòsit de Ses Eres”.

5.3.- Aprovació del certificat núm.2 de les obres del projecte de “Rehabilitació del dipòsit de Ses Eres”.

5.4.- Aprovació del certificat núm. 3 de l’obra denominada “Xarxa clavegueram i aigua potable carrer Alaba”.

5.5.- Contestació a petició formulada per l’entitat “SERINSHIDRO, SL”, com a subcontractista de l’entitat “Iniciativas para la Construcción y Obra Civil SL”, la qual ha estat l’adjudicatària de l’obra anomenada “Projecte d’adaptació xarxa municipal a la zona de Can Nebot/Can Bellotera.

5.6.- Aprovació del plec de clàusules administratives juntament amb l’expedient de contractació, mitjançant procediment negociat sense publicitat, per a la contractació d’un arquitecte tècnic per dur a terme el “Servei de direcció d’execució d’obra, redacció d’estudi de seguretat i salut i coordinació de seguretat en fase d’execució del Projecte d’enderroc i construcció de grades i serveis al camp de futbol de Sant Josep”.

5.7.- Resolució del recurs de reposició interposat pel Col·legi d’enginyers de camins canals i ports contra l’acord d’aprovació del projecte i de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de reforç del ferm i millora de seguretat vial de la carretera d’accés a Cala Vedella nord, Sant Josep”.

– Estimar el recurs de reposició interposat pel Col·legi d’enginyers de camins, canals i ports

– Desestimar les al·legacions presentades per l’entitat MAB, SL, davant el recurs de reposició presentat pel Col·legi d’enginyers de camins, canals i ports.

– Anular l’acord de la Junta de Govern de 22 d’agost de 2012, mitjançant el qual s’acorda l’aprovació del projecte d’obra conjuntament amb l’expedient de contractació i ordenar l’arxiu de l’expedient de contractació núm. 68/13.

5.8.- Aprovació del projecte juntament amb l’expedient de contractació, mitjançant procediment negociat amb publicitat, del “Projecte de reforç del ferm i millora de seguretat vial de la carretera d’accés a Cala Vedella nord, Sant Josep”,

5.9.- Compra, de mutu acord, d’una parcel·la de 22,41 m2, necessaris per a l’execució d’obres del “Projecte rotonda a la intersecció de l’Av. Sant Agustí i el C/ Albacete.

6è.- Assumptes de la Regidoria d’Educació i Cultura

6.1.- Resolució de l’expedient sancionador per compliment defectuós del contracte del servei públic d’atenció a la primera infància de l’escola infantil Es Vedranell, de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, contra l’entitat Estudi 6 Gestió Socioeducativa, SL.

– Sancionar a l’entitat ESTUDI 6 GESTIÓ SOCIOEDUCATIVA, SL, amb una sanció de 3.345,60 euros, per la infracció comesa.

6.2.- Concessió a la Parròquia de Sant Josep, d’una subvenció per import de 16.418,46 € en concepte de finançament de les obres de rehabilitació de l’escoleta infantil de Sant Josep corresponent a l’any 2013,

7è.- Assumptes de la Regidoria de Serveis Socials

7.1.- Reconeixement de l’obligació de pagament de la quantitat pendent de l’any 2013, al Fons Pitiús de Cooperació

8è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme.

8.1.- Aprovació aportació corresponent al quart trimestre del conveni per a la promoció i comercialització de l’oferta turística del municipi, a través de l’associació “Estació Nàutica de Sant Antoni i Sant Josep”,

9è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

9.1. – Aprovació pagament de l’anualitat corresponent a l’exercici 2013 per l’adquisició de terreny a Port des Torrent per a estació de bombament.

9.2.- Aprovació de la quota corresponent al tercer i quart trimestres 2013 de l’aportació d’aquest Ajuntament a la Mancomunitat Serveis Públics Insulars –escorxador insular

10è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme i Activitats

10.1.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari 163/2013, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca, sobre inactivitat de l’Ajuntament en matèria acústica,

10.2.- Concessió de llicència d’obres

– Llicència d’obres per a la construcció d’un habitatge unifamiliar que es desenvolupa en dues plantes amb un superfície total de 318,28 m2, una piscina de 36 m2 de mirall d’aigua i una terrassa de 63,00 m2, a situar a la parcel·la cadastral núm. 7004935CD4170S0001FH, parcel·la 36, del polígon 22, a la urbanització de Cala Molí, terme municipal de Sant Josep de sa Talaia.

10.3.- Resolució del recurs de reposició presentat contra el Decret núm. 652/13 de la regidoria d’Urbanisme mitjançant el qual es va ordenar la immediata paralització de les obres que s’estaven realitzant a l’edificació identificada amb placa núm. 11025, pol. 16, amb referència cadastral 07048A016001380001FQ, consistents en l’excavació per a la construcció d’una piscina, canvi d’instal·lacions, construcció de garatge i cambra de màquines, obertura d’accés planta soterrani amb formació de noves habitacions i impermeabilització de la coberta.

11è.- Despatx d’altres assumptes

– Aprovació acord de col·laboració entre la Fundació Deixalles i l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a la cessió d’espais municipals pel desenvolupament d’un projecte d’orientació laboral