Sessió ordinària de la Junta de Govern Local feta el dia 21/03/2013

 

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (Acta núm. 04/13) 2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.- Aprovació de factures

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques

3.1.- Projecte de millores i formació rotonda carrers Murtra i Begònies, i supressió barreres arquitectòniques als carrers de Can Bossa.

a. Aprovació del certificat núm. 5, últim i liquidació, de l’obra denominada “Projecte de millores i formació rotonda carrer Murtra i Begònies, i supressió barreres arquitectòniques als carrers de Can Bossa”.

b. Aprovació del certificat núm. 1 i liquidació dels treballs de plantació ornamental realitzats a la rotonda de Platja d’en Bossa.

c. Aprovació del certificat núm. 1 i liquidació, dels treballs d’instal·lació d’enllumenat ornamental realitzats a la rotonda de Platja d’en Bossa.

3.2.- Aprovació certificat núm. 3 de l’obra denominada “Projecte de millores, dotació de carril bici i reforç de paviment de la carretera Cala Vedella-Cala Molí, entre urbanització Cala Molí i accés a Caló d’en Real”.

3.3.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “Agua y Jardín SL”, per al subministrament de plantes per a les jardineres del Cl des Caló.

4t.- Assumptes de la Regidoria de Platges

4.1.- Resolució de l’expedient sancionador SE-06/12, com a responsable d’una infracció administrativa, amb una multa de 1.501,00 euros

5è.- Assumptes de la Regidoria de Serveis Socials

5.1.- Aprovació conveni de col·laboració entre Cruz Roja Española i l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per desenvolupar el projecte “Activa’t Eivissa”

6è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

6.1.- Aprovació de pressupost corresponent a substitució membranes plantes dessaladores de Ses Eres.

6.2.- Aprovació d’un conveni amb l’entitat AQUALIA GIA SA, per execució de les actuacions necessàries i urgents al dipòsit de ses Eres.

6.3.- Aprovació del projecte i de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de millora de la xarxa d’abastament de la zona Club Delfín, Sant Agustí”

7è.- Assumptes de la Regidoria d’Educació i Cultura

7.1.- Concessió d’ajudes de 80,00 € per als alumnes empadronats al municipi de Sant Josep, però escolaritzats fora del municipi, adherits al programa de reutilització de llibres de text, curs 2012-2013.

7.2.- Modificació de les condicions establertes al contracte amb l’empresa Estudi 6, Gestió Socioeducativa, SL, per a què les jornades laborals de les treballadores del servei d’atenció a la primera infància de l’EI Es Vedranell s’ajustin a les necessitats reals d’horaris i assistència d’alumnat.

8è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

8.1.- Aprovació inserció publicitària a l’esdeveniment “XIII vuelta a Ibiza Internaional en BTT”

8.2.- Aprovació inserció publicitària al esdeveniment “XVII memorial David Booth”

9è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanime i Activitats Activitats

9.1.- Permís d’instal·lació.

a. Concedir el permís d’instal·lació a l’entitat FRANCE TELECOM ESPAÑA, S.A. (ORANGE), per a la instal·lació de l’activitat permanent major d’estació de telefonia mòbil, que s’ha de situar al c/ Ctra. de Sant Josep, km. 4,5, polígon 08, parcel·la 1009, parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

9.2.- Resolució del recurs de reposició presentat per l’entitat CAFECER, SL, contra la resolució de l’expedient sancionador 08/12.

9.3.- Resolució del recurs de reposició presentat per l’entitat CAFECER, SL contra la resolució de l’expedient sancionador 09/12.

9.4.- Resolució del recurs de reposició presentat per l’entitat CAFECER, SL, contra la resolució de l’expedient sancionador 11/12.

9.5.- Concessió de Llicències d’obres.

A l’entitat Ibiza Puig Gros, SA, llicència d’obres per a l’addicció d’un annex consistent en un dormitori i un garatge amb una superfície de 65,47 m2, a un habitatge existent a la finca can Iaia, a la parròquia de Sant Agustí, d’aquest terme municipal.

Llicència d’obres per a la construcció d’un garatge de 60,65 m2. de superfície a un habitatge existent amb referència cadastral núm.001705100CD51C0001RY, situat a la finca Es Cap des Salt, parcel·la 12 del polígon 20, a la parròquia de Sant Agustí, d’aquest terme municipal

Llicència d’obres per a la demolició total d’un habitatge existent, annex i piscina, amb referència cadastral núm. 6603903CD4160S0001JS, situat a la parcel·la núm. 95, de la urbanització de Cala Molí, a la parròquia i terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

Llicència d’obres per a la construcció d’un habitatge unifamilliar de planta soterrani, planta baixa i planta pis, amb una superfície total construïda de 385,43 m2. i una piscina de 57,42 m2, a situar a la parcel·la núm. 95 de la Urbanització de Cala Molí, a la parròquia i terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

10è.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 31/2013, seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2, de Palma.

11è.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 32/2013, seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3, de Palma.