Sessió ordinària de la junta de govern local feta el dia 21/03/2014.

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 05/14)

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures.

2.2.- Adjudicació a l’entitat Zurich Insurance PLC sucursal en España, l’execució del contracte privat d’una “Pòlissa d’assegurances que cobreixi la responsabilitat civil/patrimonial de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia”

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques.

3.1.- Aprovació del certificat núm. 5 de l’obra denominada “Xarxa clavegueram i aigua potable carrer d’Àlaba”.

3.2.- Aprovació del certificat núm. 1 i últim del projecte anomenat “Projecte de millora corba núm. 1 de la carretera de Cala Tarida, entre PK 3,000 i 3,500”.

3.3.- Aprovació del certificat núm. 1 i últim del projecte anomenat “Reductors de velocitat i supressió de barreres arquitectòniques a l’avinguda de Sant Agustí”.

3.4.- Aprovació del certificat núm. 4 i últim de les obres del projecte de “Remodelació de l’entorn i nucli des Cubells”.

3.5.- Aprovació del certificat núm. 6 les obres del “Projecte de pavimentació i enllumenat públic as Cocó d’en Marí, a Port des Torrent”.

3.6.- Aprovació del certificat núm. 2 de les obres  del projecte anomenat “Formació i trasllat de parada de bus a la avinguda de Sant Agustí, cantonada carrer València”.

3.7.- Aprovació del certificat núm.2 de les obres del projecte de l’edifici per a usos turístics i socioculturals al caló de s’Oli.

3.8.-  Aprovació del certificat núm.3 de les obres del projecte de l’edifici per a usos turístics i socioculturals al caló de s’Oli.

3.9.-  Adjudicació a l’entitat Aglomerados Ibiza, SA,  l’execució de les obres del “Projecte de reforç i millora de seguretat viària de la carretera d’accés a Cala Vedella Nord, Sant Josep”

3.10.- Aprovar  el “Projecte de millores de paviment a l’accés al Club Aquarium, Cala Vedella, Sant Josep i el pressupost presentat per l’entitat Aglomerados Ibiza, SA,  per a la realització de les obres de l’esmentat projecte.

3.11.- Aprovació del pressupost d’honoraris d’arquitecte per a la redacció del projecte bàsic, d’execució i estudi de seguretat i salut per a la construcció d’un centre social al barri de sa Carroca, Can Fita.

4t.- Assumptes de la Regidoria de Platges

4.1.- Acceptació renuncia explotacions Lots PT-HS-04, CO-PF-02, PB-ES-22 I PB-EV-23 i retornar les fiances definitives presentades.

5è.- Assumptes de la Regidoria d’Educació i Cultura

5.1.- Concessió premis rua carnaval 2014.

– a l’APIMA Sant Jordi, guanyadora del 1r premi de la categoria Escolars Comparsa, la quantitat de 700,00 €

– a l’Escoleta EI es Vedranell, guanyadora del 2n premi de la categoria Escolars Comparsa, la quantitat de 300,00 €

– a l’APIMA Can Coix, guanyadora del 1r premi de la categoria Escolars Carrossa i Comparsa, la quantitat de 800,00 €

– a l’APIMA es Vedrà, guanyadora del 2n premi de la categoria Escolars Carrossa i Comparsa, la quantitat de 400,00 €

– a l’APIMA l’Urgell, guanyadora del 3r premi de la categoria Escolars  Carrossa i Comparsa, la quantitat de 250,00 €

– a NUNCA ES TARDE, guanyadors del 1r premi de la categoria General Comparsa, la quantitat de 700,00 €

– a la Casa Cultural de la 3a Edat de Sant Jordi, guanyadors del 2n premi de la categoria General Comparsa, la quantitat de 300,00 €

– a STEAMPUNK: ANTIGAMODERNITAT, guanyadors del 3r premi de la categoria General Comparsa, la quantitat de 150,00 €

– a l’Associació de  Cartaginesos i Romans, guanyadors del 1r premi de la categoria General Carrossa i Comparsa, la quantitat de 800,00 €

– a l’Associació de Vesins de Cala de Bou des Torrent, guanyadors del 2n premi de la categoria General Carrossa i Comparsa, la quantitat de 400,00 €

– sopar per 3 a persones al Restaurant Contravent de Cala de Bou.

– sopar per 5 a persones al Restaurant Contravent de Cala de Bou.

6è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

6.1.- Aprovació inserció publicitària a l’esdeveniment “Ibiza Lovin Festival”

6.2.- Aprovació contractació a l’empresa Aeorum España, SL per a la implementació d’un conjunt d’aplicacions per accedir i poder interactuar amb les rutes de BTT i Senderisme al Municipi de Sant Josep de sa Talaia.

6.3.- Aprovar la signatura d’un contracte de promoció i comercialització d’estades turístiques per a joves viatgers, al municipi de Sant Josep de sa Talaia per als mesos d’abril, maig, juny, setembre i octubre de 2014, amb l’agència de viatges “Viajes Marazul, SL”

7è.- Assumptes de la Regidoria d’Interior

7.1.- Aprovació del Pla d’actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicles turisme per als anys 2014 i 2015.

8è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme

8.1.- Acceptació cessió gratuïta que ha  estat formalitzada a favor d’aquest Ajuntament per l’entitat Rewe Inversones Inmobiliarias SL, de terrenys de cessió de l’estudi de detall de l’AA 4.16.

8.2..- Concessió de llicència d’obres

-A l’entitat Estupendo, SL, llicència d’obres per a la construcció d’un habitatge unifamiliar de planta baixa, a situar a la parcel·la 203 del polígon 6, finca sa Païssa, d’aquest terme municipal.