Sessió ordinària de la Junta de Govern Local feta el dia 25/06/2013

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’acta anterior (acta núm. 11/13)

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures

2.2.- Aprovació dels següents Padrons per a l’exercici 2013.

  • Padró de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.
  • Padró relatiu a les taxes i preus públics sobre recollida de fems, clavegueram, publicitat i taxa per entrada de vehicles i reserva d’aparcament.

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques.

3.1.- Aprovació dels certificats núms. 2 i 3 de l’obra denominada “Embelliment carrer Murtra”.

3.2.- Aprovació del certificat núm. 1 i únic del projecte d’accés a la depuradora de Cala Vedella Sud.

3.3.- Aprovació del certificat núm. 1 i únic del projecte anomenat “Desplaçament CGP i comptadors bombeig d’Estanyol”.

3.4.- Aprovació del certificat núm. 1 i únic del projecte de condicionament de l’interior del cementeri de Sant Agustí.

3.5.- Aprovació del certificat núm. 3 de l’obra denominada “Adaptació xarxa municipal aigües zona Can Nebot/sa Carroca/Can Bellotera, a l’entrada en funcionament de la interconnexió”.

3.6.- Adjudicació a l’entitat Aqualia Gestión Integral del Agua, SA, l’execució de les obres de la “Dotació de preses de reg als jardins de les rotondes del terme municipal de Sant Josep”

3.7.- Aprovació del projecte i de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de pavimentació i enllumenat públic als carrers de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu a Sant Jordi”

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Educació i Cultura

4.1.- Aprovació de pressupost per a la maquetació del treball d’investigació sobre Pallisses (Païsses).

5è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

5.1.- Aprovació de compromís de despesa a favor de l’entitat “Calima Vacaciones, SL”, corresponent a la inserció al catàleg de viatges per a 2013 d’anunci destinat a promocionar la marca Sant Josep i el nostre municipi com a destinació turística.

6è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

6.1.- Aprovació contractació de la “Campanya d’Educació Ambientals als Productors Singulars de Residus del Municipi 2013” que es realitzarà per un període de 4 mesos.

7è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme i Activitats

7.1.- Permís d’instal·lació.

A) Permís d’instal·lació a l’entitat FIFTY, SL., per a la instal·lació de l’activitat permanent major d’ampliació a bar restaurant, cafè-concert, sala de festes sense atraccions, i dos locals de venda al detall d’objectes de regal i comerç al detall de productes artesanals, souvenirs, objectes de regal, i relacionats (mercat de parades), que s’ha de situar al c/ des Caló, cantonada c/ Granada, s/n, Cala de Bou, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, (exp. APJ-09/12),

7.2.- Comunicació d’inici d’activitat. El titular de l’expedient que a continuació es detalla ha presentat davant aquest Ajuntament una declaració responsable de l’inici i exercici d’activitat

Estudio de Pilates. Av. de Sant Agustí, 164, local 11.

7.3.- Comunicacions de canvi de titularitat. Els titulars dels expedients que a continuació es relaciona ha presentat davant aquest Ajuntament una comunicació de canvi de titularitat d’activitat així com una declaració del responsable del transmissor en què deixa constància que no s’han efectuat modificacions substancials en l’activitat:

  • Restaurant, i parc d’atraccions amb activitats esportives. “GRAN PIRULETO PARK” (abans GAMES PARK) ..- Adreça del local: C/ Begònies 31-33, baixos, Sant Jordi de ses Salines.
  • Taller de motocicletes . “ICC IBIZA CUSTOM CYCLES” . Adreça del local: Ctra. De l’Aeroport, km. 5,200, nau 8. Sant Jordi de ses Salines. Nou titular: IBIZA CUSTOM CYCLES, SL.
  • Bar Restaurant. TIC TAC” . Adreça del local: C/ Es Caló, 23, Punta Pinet, Parròquia de Sant Agustí des Vedrà.
  • Restaurant amb música ambiental a l’interior i a la terrassa exterior privada, inf. a 65 dB. “SAINT TROPEZ” (abans MUMAK). Adreça del local: C/ Porreres, 1, Edifici Geminis B2, locals 29-30, Platja d’en Bossa, Parròquia de Sant Jordi de ses Salines. Nou titular: SAINT PETER PRODUCTION, SLU
  • Oficina i garatge de lloguer de vehicles. BLUE RENT A CAR” (abans BRAVO). adreça del local: C/ Valencia, 16, Port des Torrent, Parròquia de Sant Agustí des Vedrà. Nou titular: BLUE RENT A CAR, SL
  • Bar Restaurant “LA CUEVA” (abans ES PARRAL ). Adreça del loal: Cala Bassa, Parròquia de Sant Agustí des Vedrà. Nou titular: DINAMICO3 IBIZA, SL.

7.4.- Concessió de llicències d’obres

  • Llicència d’obres amb la qual s’autoritzen les modificacions fetes en el transcurs de la reforma i rehabilitació de l’habitatge existent que s’empara en la llicència núm. 37/2010, amb referència cadastral núm. 001000600CD40D0001ZU, no afectant als paràmetres urbanístics autoritzats en la llicència esmentada, situat a finca ses Boques, Can Sanxo, a la parròquia des Cubells.
  • A l’entitat Corporación Rapa Nui 2012, SL, llicència d’obres amb la qual s’autoritzen les obres de reforma, consolidació i manteniment d’un habitatge existent, amb referència cadastral núm. 001103300CD41D0001RA, segons projecte bàsic de manteniment, modernització i millora d’un habitatge existent d’una sola planta i amb una superfície construïda de 494,35 m2 i 165,45 m2 de patis, corresponents a l’habitatge autoritzat llicència d’obres núm. 10/1971, i una piscina de 56,63 m2. a la parcel·la núm. 69 del polígon 11, Can Embarcador, sa plana d’en Prats, Cala Compte.

7.5.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 70/2013, secció 2a, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3.

7.6.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 48/2013 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1.

8è.- Despatx d’altres assumptes

8.1.- Aprovació del projecte “Acollida, suport i integració de la població immigrada al municipi de Sant Josep de sa Talaia” des de l’1 novembre 2013 a 31 d’agost 2014

8.2.- Autorització de la cessió del contracte de lot CB HS 01, adjudicat per acord de Junta de Govern Local, de 9 de maig de 2013, a Altair Nautica, SL, a favor de l’entitat Cala Bassa Beach Club, SL