Sessió ordinària de la junta de govern local feta el dia 26/03/2014.

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació, si pertoca, de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 6/14).

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures.

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Interior

3.1.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment abreujat 43/14, seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu  núm. 3 de Palma,

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques

4.1.- Aprovació del projecte i de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte pavimentació i enllumenat públic al carrer es Pujol, Cala de Bou, Parròquia de Sant Agustí, TM Sant Josep”.

4.2.- . Adjudicació a l’entitat Aglomerados Ibiza, SA, l’execució de les obres del “Projecte rotonda a la intersecció de l’avinguda de Sant Agustí i el carrer d’Albacete a la parròquia de Sant Agustí d’aquest terme municipal”,

4.3.- Aprovació del “Projecte de reforç paviment d’un tram del carrer de les argelagues a Sant Jordi, TM Sant Josep”.

4.4.- Aprovació de pressupostos a petició Regidoria d’Obres Públiques.

        1.- Pressupost per a treballs de manteniment i pintura  del mobiliari urbà  (bancs i taules)  situats al c. Cala de Bou.

       2.- Pressupost per als treballs de pintura exterior de l’església de Sant Jordi

       3.- Pressupost per als treballs de manteniment  i pintura de les façanes sud i oest de l’església de Sant Francesc.

       4.- Pressupost presentat per l’entitat “Servimar Ibiza CB”, per als treballs de senyalització horitzontal de Cala de Bou.

      5.- Pressupost presentat per “Viveros Agua y Jardín SL”, per a subministrament i sembra d’olivera, així com adequació de jardinera per a aquesta.

5è.- Assumptes de la Regidoria d’Educació i Cultura

5.1.- Concessió d’ajudes de 80 € per a alumnes de primària empadronats al municipi de Sant Josep de sa Talaia, però escolaritzats fora del municipi, adherits al programa de reutilització de llibres de text.

6è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

6.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “Aqualia Gestión Integral del Agua, SA”,  per a l’ampliació de la xarxa d’abastiment del c/ Pollença

7è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme

7.1.- Resolució del recurs de reposició presentat per l’entitat ES NUVOLAT, SL, contra la resolució de l’expedient de disciplina urbanística 13/10.

7.2.- Concessió de Llicències d’obres

-A  l’entitat REWE INVERSIONES INMOBILIARIAS, SL, llicència d’obres per a la realització d’obres de reforma de la zona de bungalows, de la zona d’habitacions i zones comuns existents amb la construcció de piscina, jocs infantils i millora de les instal·lacions, al complex hoteler Calimera Delfín Playa, situat a Cala Codolar, a la parròquia de Sant Agustí, d’aquest terme municipal.

7.3.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment abreujat núm. 20/2014, seguit en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma de Mallorca, Negociat A.