Sessió ordinària de la junta de govern local feta el dia 30/12/2013

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda.

1.1.- Aprovació de Factures

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques.

 2.1.- Aprovació del certificat núm. 4 de l’obra denominada “Xarxa clavegueram i aigua potable carrer Àlaba.

 2.2.- Aprovació del certificat núm. 1 i últim de l’obra denominada “Millores del clavegueram al col·legi L’Urgell, a Sant Josep”.

2.3.- Aprovació del certificat núm. 1 i últim de l’obra denominada “Enllumenat públic accés zona esportiva des Cubells.

2.4.- Aprovació del certificat núm. 4 de les obres del “Projecte de pavimentació i enllumenat públic as Cocó d’en Marí, a Port des Torrent”.

2.5.- Aprovació del certificat núm. 2 i últim de les obres del projecte anomenat “Pluvial d’un tram de l’avinguda Vicente Serra, a Sant Jordi”.

2.6.- Aprovació del certificat núm. 3 de les obres del projecte de “Remodelació de l’entorn i nucli des Cubells”.

2.7.- Aprovació del certificat núm. 3 i final de l’obra denominada “Millora xarxa abastiment zona Club Delfín”.

2.8.- Aprovació del certificat núm. 3 i últim de les obres del projecte de “renovació del sistema de ACS del camp de futbol de Can Guerxo.

2.9.- Aprovació del certificat núm. 1 i final de l’obra denominada “Dotació de preses de reg als jardins de les rotondes del terme municipal.

2.10.- Aprovació del certificat núm. 1 i final de l’obra denominada “Millora xarxa d’abastament: vila de servei PM-801, a la zona de Can Calbet”.

2.11.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de l’edifici per a usos turístics i socioculturals al Caló de s’Oli.

2.12.- Aprovació del certificat núm. 3 i últim de les obres del projecte de “Rehabilitació del dipòsit de ses Eres”.

2.13.- Aprovació del certificat d’obres núm. 1 i únic del projecte d’impermeabilització del dipòsit de ses Eres.

2.14.- Adjudicació a l’entitat Aglomerados Ibiza, SA, l’execució de les obres del “Projecte de reforç del ferm trams carrer Cala de Bou, es Caló i Albacete a la parròquia de Sant Agustí d’aquest Terme Municipal”.

2.15.- Adjudicació a l’entitat Gasifredsac, SL, l’execució de les obres del “Projecte implantació d’un generador tèrmic a Biomassa per a l’aprofitament dels recursos locals d’origen forestal a la piscina municipal de Sant Josep”.

2.16.-  Aprovació del “Projecte de formació i trasllat de parada de bus a l’avinguda de Sant Agustí cantonada carrer València, Port des Torrent, Sant Agustí” i del pressupost presentat per l’entitat Aglomerados Ibiza, SA, per a la realització de les obres de l’esmentat projecte.

2.17.- Justificació de la subvenció concedida a l’Associació de vesins de Can Palleu per a la reparació de diversos carrers.

3r.- Assumptes de la Regidoria de Benestar Social

3.1.- Contractació de l’empresa “Servicios de Teleasistencia SA”, des de l’1 de gener fins a 31 de desembre de 2014 per tal de prestar el servei de teleassistència als beneficiaris del municipi.

4.- Assumptes de la Regidoria de Governació

4.1.- Reconeixement obligació pagament aportació a favor del Consorci Mobilitat per Eivissa, exercici 2013, com a aportació d’aquest Ajuntament per al sosteniment i la realització de nous estudis, treballs o inversions.

4.2.- Resolució de l’expedient 04/13 de responsabilitat patrimonial.

5è.- Assumptes de la Regidoria d’Esports

5.1.- Aprovació d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Josep i l’Entitat “Ibiza Club de Campo”, per a la promoció i desenvolupament d’activitats esportives municipals, any 2013