Festes de Nadal Sant Josep 2014

banner_nadal_ca

Les festes de Nadal són dates per compartir els petits detalls diaris que ens ofereix la vida i que ens engrandeixen com a persones. En el somriure d’un infant podem trobar la generositat i sinceritat que normalment no percebem en la nostra atrafegada vida diària, i és durant aquests dies quan hem de trobar-les.

Trobar-nos amb un amic al qual no veim o telefonar a aquella persona amb la qual duim molt de temps sense parlar, són part de les agradables sorpreses del Nadal. En família o amb amics és ara quan més brilla el caràcter jovial i sincer dels josepins que amb la seva participació en les diferents activitats organitzades durant aquests dies per totes les associacions de Sant Josep, confereixen a cada una de les parròquies del nostre municipi un aspecte d’alegria i festa.

Des de l’Ajuntament i en l’acompliment de l’ofici polític de servei als altres, estic i seguiré estant a la vostra disposició per mantenir i, si cal, millorar el nostre nivell de vida, accentuant els principis de solidaritat i igualtat que ens han portat fins a aquest any 2014.

Com a alcaldessa us convid a tots els josepins a participar en totes les activitats de la vostra parròquia i de tot el municipi. I vull felicitar-vos molt sincerament aquestes festes de Nadal i desitjar-vos pau, felicitat i alegria per al pròxim any 2015 que, ben segur, estarà ple de prosperitat, força i confiança.

Molts anys i bons!

Neus Marí
Alcaldessa de Sant Josep de sa Talaia.

 

Descarrega el programa de Festes de Nadal

 

ProgramaNadal-ca