Festes de Nadal Sant Josep 2019


Les festes de Nadal i Any Nou són a tocar i venen temps per passar en família, per reviure tradicions i per celebrar junts unes dates tan entranyables. És per això que des de l’Ajuntament us volem acompanyar en aquest període tan especial de l’any amb un seguit d’activitats en les quals us convidam a participar i fer caliu a tots els nostres pobles.

En aquest programa hem abocat tota la nostra il·lusió per fer d’aquestes festes una època de retrobaments i complicitats, d’entreteniment i diversió per a tots els de la família. És el fruit de la feina i la dedicació de moltes persones, a les quals agraïm l’esforç perquè a ningú del nostre municipi no li faltin ocasions per sortir al carrer i fer d’aquesta època de l’any una oportunitat per unir encara més la nostra comunitat. És temps de celebració i volem fer festa tots junts.

Aquestes dates tan especials també són propícies per fer balanç de l’any que s’acaba. Hem patit dificultats i hem buscat remei a moltes d’elles, sempre amb l’objectiu de fer un municipi millor per a tothom. En aquest repàs de la feina feta volem destacar que finalment l’aigua bona surt de totes les aixetes de les cases de Sant Josep, d’aquí a no gaire temps podrem gaudir tots del nou auditori des Caló de s’Oli, els infants ompliran la nova escola de ses Planes i el carrer de les Camèlies de Sant Jordi tindrà les voreres que necessita el barri… La llista és llarga però encara ens queda molta feina i estam decidits a fer-la.

Com a alcalde no em queda més que desitjar-vos unes molt bones festes i una feliç entrada d’any. Espero que ompliu aquestes dates de bons moments amb els qui estimau, que siguin plens d’alegria i el preludi d’un 2020 farcit de felicitat.

Josep Marí Ribas
Alcalde de Sant Josep de sa Talaia

 

Descarrega el programa de Festes de Nadal