Festes de Nadal Sant Josep 2020

Junts amb il·lusió!

Aquestes festes de Nadal i Cap d’Any seran diferents. No hi haurà grans trobades ni la festa d’altres anys, perquè mai com ara no ens hem hagut de prendre tan seriosament que la salut ha de ser el més important. El que no faltarà és la il·lusió pel retrobament i el desig que ens retrobem com sempre, com més aviat millor. I tenim motius per ser optimistes.

Haurem d’ajornar també en aquesta ocasió les reunions familiars, com ens ha tocat fer ja al llarg d’aquest any tan agitat, però cada dia som més prop de poder tancar aquest parèntesi en el contacte amb la gent que ens estimam.

Des de l’Ajuntament volem que aquestes dates siguin tan entranyables com es pugui. Amb tot el seny i tota la precaució necessària però també amb totes les ganes de fer poble i celebrar unes dates que són molt espe-cials per a tots nosaltres.

Aquest programa que teniu entre mans ha implicat molta feina i superar alguna por per atrevir-nos a imaginar unes festes diferents, íntimes però animades. Hi ha molta ambició, perquè volem seguir donant suport als nostres artistes i programadors culturals en uns moments complicats tam-bé especialment per a tots ells.

La maleïda pandèmia ha estat ben prop de paralitzar-nos, però junts ho hem evitat. Hem superat dificultats impensables fa uns mesos, gràcies a la vostra responsabilitat i bon seny, també amb imaginació i esforç. Vàrem obrir en només uns dies un refugi d’emergència. Repartírem centenars de menjars a qui no podia sortir de casa, gràcies als voluntaris de Protecció Civil. Hem abaixat impostos per ajudar els negocis a resistir aquesta crisi i ens hem bolcat amb els més vulnerables sense parar cap de les inver-sions que teníem en marxa. I seguirem.

Com a alcalde no em queda més que desitjar-vos el millor per al 2021. Recuperarem la normalitat que tant trobam a faltar. I ho farem junts i amb il·lusió.

Josep Marí Ribas
Alcalde de Sant Josep de sa Talaia

 

Descarrega el programa de Festes de Nadal