Festes de Sant Jordi de Ses Salines 2014

banners_santjordi

Quan arriben les festes de Sant Jordi el sol lluu ja amb força i les nits comencen a ser càlides, fet que ens anima a sortir, a divertir-nos i a compartir.

Per als vesins és el moment de crear records amb els més petits i de compartir les tradicions amb els majors. El moment d’omplir les terrasses de dia i de compartir vetllades de festa amb amics i familiars.

Aquests dies tot té un color especial i convida a oblidar la rutina i a dei- xar-nos emportar per la festa. Celebram la festa del pa- tró, Sant Jordi, que fent gala de la seva valentia i tenacitat marca el caràcter del poble.

Des de l’Ajuntament Sant Josep i gràcies a la col·laboració de tots, hem preparat aquest programa d’activitats que us present, el en qual es combina la festa, la tradició i la novetat amb l’objectiu que tots junts puguem participar en els diferents actes.

Tot això sense oblidar l’aspecte literari de Sant Jordi, una característica que dóna valor a aquestes festes i les converteix en dies per a la imaginació i la il·lusió.

Un any més vull donar les gràcies a la Regidoria de Festes i, de manera especial, als vesins, comerços, empreses i associacions per la feina realitzada. Les festes són de tots i per a tots i han de servir per unir-nos i perquè puguem conèixer-nos millor.

Des de l’Ajuntament volem convidar tots els ciutadans del municipi a gaudir d’aques- tes festes tan especials. Anem on les festes ens portin i sortim tots al carrer amb l’alegria i l’esperit solidari de Sant Jordi.

En nom propi i en el de tota la corporació, us desitj que gaudiu d’aquestes festes.

 

Molts anys i bons, Sant Jordi!
Neus Marí
Alcaldessa de Sant Josep

 

Descarrega el fullet de les Festes de Sant Jordi 2014