Festes de Sant Josep 2015

cover_es

Un any més em dirigeix a tots vosaltres a través del programa de festes. Unes festes dissenyades i pensades per ser gaudides gràcies a la col•laboració de les associacions de vesins, esportives, culturals o de majors, que són un element vertebrador de la societat josepina.

Les festes arriben a tots els àmbits, a tots els públics i a tots els gustos. Com sempre, s’ajunta la tradició del nostre poble amb la d’altres regions; la música de sempre amb el rock; els concerts més espirituals amb l’esperit dels anys 60; les competicions esportives amb les diades infantils; la diversió de la pesca amb la solidaritat amb els més necessitats. Una demostració objectiva i palpable d’una cosa tan nostra com és l’ajuda i la col•laboració entre els vesins i amics. Una reminyola festiva en la qual compartim els nostres moments de diversió i oci.

I aquesta ha estat la filosofia que ens ha ajudat per designar enguany els premiats amb les medalles al mèrit del municipi. Un col•lectiu i una persona. Una associació com la de Tir amb Arc des Cubells que, des de fa anys realitza una tasca molt important en la difusió dels valors de l’esport i en la promoció de Sant Josep fora d’Eivissa. La companyonia, el compromís, l’esforç s’han materialitzat en desenes d’arcs i fletxes que ens han mostrat la importància d’aquesta associació en la cohesió de la nostra societat. I l’altra medalla a Antoni Ribas, Toniet, artista, ceramista i mestre de ceramistes que, des del seu estudi de Sant Jordi de ses Salines, mescla la tradició en l’execució i l’avantguarda en la creació, en cada una de les seves obres.

Esper que gaudiu d’aquestes festes.
Molts anys i bons, josepins! Molts anys i bons, Sant Josep!

Neus Marí
Alcaldesa de Sant Josep

 

Descarrega el follet de les Festes de Sant Josep 2015

 

Agenda Festes de Sant Josep 2015

Veure l’agenda completa