Noticias

Acaben les obres de millora de les instal·lacions esportives de Sant Josep amb la construcció de dos noves pistes de pàdel

14 gener, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha recepcionat, un cop acabades, les obres de millora de les instal·lacions del camp municipal d’esports de Sant Josep. Aquestes feines han consistit en la dotació d’unes tanques de separació adequades entre la zona del camp de futbol i la resta de pistes esportives. Atenent l’evolució en la demanda dels esportistes, també s’ha aprofitat per canviaran les dues pistes de tennis existents prèviament per dos noves pistes de pàdel, atès el nombre creixent de practicants, que superaven el volum de reserves que es rebien per les dues pistes de que ja disposava el camp municipal d’esports. El nou espai dotat d’un total de quatre pistes de pàdel disposa, a més, d’una zona de descans independent de la resta d’instal·lacions.

«Amb aquesta intervenció em mirat d’augmentar la funcionalitat del recinte esportiu de Sant Josep i adaptar-lo a les necessitats que ens fan arribar els seus usuaris», ha explicat el regidor d’Edificis Públics, Josep Guasch, que ha recordat que amb les feines també s’ha millorat l’accessibilitat a totes les parts del camp d’esports.

Per dotar de més seguretat les persones i serveis que conviuen a les pistes municipals i el casal de joves Xaire, s’han millorat les tanques de separació entre el cap de gespa artificial i la resta. Aquestes tanques s’han reubicat mig metre més lluny de les porteries i s’ha augmentat la seva alçada. Als laterals de les noves tanques s’hi han habilitat sengles portes per l’accés dels vianants, mentre que a la marge sud del recinte es deixa una porta doble per el pas dels vehicles d’emergències.

Pel que fa a les dues noves pistes de pàdel, aquestes estan separades entre elles un mínim de dos metres. A més de la construcció de les plataformes de formigó sobre les que s’aixequen, dotada de gespa artificial i les parets reglamentàries, s’ha instal·lat també un nou sistema d’enllumenat LED de baix consum.

Amb aquesta actuació també s’ha inclòs la construcció d’una zona de descans entre les quatre pistes de pàdel. Aquesta zona disposa de bancs i papereres i està pavimentada de formigó per facilitar el pas i l’accessibilitat de les persones, a més de la seva neteja.

En total les obres previstes han costat 148.239 euros amb l’IVA inclòs i la seva durada ha estat de vuit setmanes, menys del previst inicialment en la adjudicació.