Noticias

Aquest cap de setmana el centre cultural Can Jeroni acollirà el V Congrés de l’Associació Fotògrafs de la Natura de les Illes Balears – AFONIB

10 abril, 2019

Per aquesta edició  s’han programat  xerrades obertes al públic i diverses sortides, inclosa una sortida en barca per fotografiar les aus marines, com virots i  baldritges (només per a socis).

Entre els ponents convidats, enguany  comptarem  amb Carlos Pérez Naval, de Terol, guanyador del concurs més prestigiós de fotografia de natura, el Wildlife Photographer of the year, entre d’altres premis. Cal  destacar que aquest jove i  ja reconegut fotògraf te tan sols 13 anys.

També  ens visita des de Terol, Pedro  Javier Pascual, membre d’AEFONA i  guanyador de diversos premis, que oferirà la xerrada “Macro creativo”. Javier Herranz  completa el  cartell  de fotògrafs de la península. Podrem  escoltar al  madrileny dissabte a les 11, quan mostrarà “Mis fotos curiosas” i  “Naturaleza serena”.

Des de Mallorca  ens acompanyaran en Joan Sans, actual campió d’Espanya de cazafotosub en apnea, Néstor Carda i Xavier Llabrès premiats en la darrera edició del Memorial Climent Picornell.

El  cartell de ponències el completen els eivissencs Jordi Serapio amb “Albatros del Mediterráneo”, Marco Antonio Yuste amb “Fotografía con barrera” i Oliver Martínez amb “Varanger, fotografiando aves en el Cículo Polar Ártico”.

A més, Alícia Gallardo i Joaquín Pérez presentaran el llibre i el  curt premiat “La cueva de Vallgornera: exploraciones sin límites”.

El Congrés tindrà lloc a les instal·lacions de Can Jeroni durant dissabte i diumenge i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Josep i el Consell d’Eivissa.

V Congrés AFONIB Eivissa