Noticias

Aquesta setmana el CEIP Sant Jordi i CEIP l’Urgell de Sant Josep estrenen nous elements als seus patis.

9 maig, 2019

Aquesta setmana, tant el pati del CEIP l’Urgell com el del CEIP Sant Jordi estrenen nous elements que faran que les estones de joc dels nens i nenes d’aquests dos centres siguin de més qualitat. El total de les actuacions ha estat de 67239 euros.

D’una banda, el CEIP Sant Jordi ha estrenat nous tendals, que proporcionaran al pati d’infantil una zona d’ombra molt necessària, especialment a partir d’aquestes dates, quan el sol del matí comença a ser més fort. La instal·lació dels tendals ha suposat un cost de 10.648 euros.

També l’alumnat del CEIP l’Urgell ha pogut començar a gaudir, des d’aquest mateix matí, del nou parc infantil al pati del col·legi. Aquesta era una reivindicació tant de la direcció del centre com dels mateixos nens i nenes, que l’havien transmès en persona a l’Alcalde i els regidors en alguna visita a l’ajuntament.

El nou i colorit parc, compta amb nou paviment anticops a més de diversos elements de jocs, com un tobogan amb zona d’escalada i jocs interactius incorporats, un joc de barres… El pressupost ha estat de 46.211 euros i s’ha realitzat en un termini de quatre setmanes.

Així mateix, també s’ha aprofitat per realitzar una actuació a la pista del poliesportiu de l’Urgell aplicant-hi un tractament antilliscant, que ha suposat un cost de 10.380 euros.