Noticias

Classe de pintura per adults a es Cubells en el marc de les activitats nadalenques de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

22 desembre, 2020

Un grup de persones aficionades a la pintura han participat aquest matí en un taller de pintura per adults a càrrec de Fernando Tristán Belenguer en el que el professor els ha impartit unes nocions bàsiques sobre el paisatgisme. Per participar en aquesta sessió de creació a l’aire lliure no es requeria un nivell concret, així que per comptes de fer pintura al natural, Tristán ha optat per donar una classe als assistents per a la que ha preparat l’estudi d’una escena típica del paisatge eivissenc amb un esbòs que els participants, al voltant d’una desena, han reproduït a l’oli durant tot el matí.

Pels aficionats a la pintura, hi ha programades unes altres dues sessions matinals, els propers 28 i 29 de desembre, en la que l’església de Sant Jordi serà el tema a reproduir en el taller, conduït per Miguel Ángel García López. Per inscriure’s als tallers cal sol·licitar-ho al correu participacio@santjosep.org. Tendran preferència les persones empadronades al municipi.