Noticias

El pla de dinamització juvenil de Sant Josep de sa Talaia presenta el concurs fotogràfic “La meva imatge de la societat”.

10 abril, 2019

“La meva imatge de la societat”  és el  concurs de fotografia impulsat a través del  Pla de dinamització Juvenil  de l’Ajuntament de Sant Josep per a incentivar entre el  jovent la passió per la fotografia i la comunicació a través de la imatge.

Aquest concurs està adreçat a joves amb edats compreses entre els 10 i els 17 anys, que a través d’una imatge hauran de respondre a la pregunta  “Què és per a mi o com veig la societat?”.  És a dir, els i les participants hauran de reflexionar sobre com veuen la societat en què viuen, plasmant el pensament en una imatge que el representi.      

Juntament amb la presentació de la fotografia, s’haurà d’adjuntar un peu de foto en el que figuri el seu títol i s’expliqui breument el significat o interpretació d’aquesta. A més, s’hauran d’afegir unes dades de contacte, ja sigui un correu electrònic, un compte personal d’Instagram o Facebook o un nombre de telèfon.

El primer premi serà una càmera fotogràfica, el segon premi seran dues entrades lliures pel cinema i el tercer premi, una entrada lliure pel cinema.

A més, les primeres vint fotografies (elegides pel jurat), seran impreses i exposades durant tres mesos per una exposició posterior de l’equip de dinamització juvenil de l’Ajuntament de Sant Josep.

Les imatges hauran de ser necessàriament originals i inèdites, podran ser en color o en blanc i negre, sense cap classe de filtre i cada participant podrà presentar una única fotografia i  de la seva propietat.

La fotografia s’haurà de presentar mitjançant un correu electrònic al compte: plajovesantjosep@gmail.com o via Instagram, enviant un missatge directe al compte: @dinamitzaciójuvenilsantjosep.

Les bases es podran consultar als casals Xerinola i  Bauxa, al  correu  electrònic plajovesantjosep@gmail.com o  al  taulell  d’anuncis de l’Ajuntament.

El  termini  de presentació  finalitzarà el  26 d’abril i el lliurament dels premis es realitzarà en un acte públic el dia 3 de maig del 2019.