Noticias

Els Reis d’Orient s’abasteixen a botigues del municipi de Sant Josep de jocs educatius per a les famílies amb menys recursos

11 gener, 2021

Els Reis d’Orient han aprofitat les últimes hores per adquirir els regals que arribaran a totes les famílies de Sant Josep. I han escollit els comerços del municipi per abastir-se dels últims presents, que permetran que també a les llars amb menys recursos hi hagi algun present per als més petits. Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Josep, que ha destinat 4.569 euros a aquesta operació, ses reials majestats han adquirit un total de 290 jocs de taula i educatius per tal que cap infant del municipi es quedi sense estrenar una joguina el matí del 6 de gener.

«Estam molt agraïts que els Reis d’Orient hagin escollit el comerç local per enllestir les compres d’última hora, amb el que ajuden també a a l’economia del municipi. Volem que la nit de reis estigui plena d’il·lusió per als infants de Sant Josep, al marge de les dificultats que puguin estar passant a la seva casa en un any tan complicat com el que acabam de deixar enrere», ha dit la tinent d’alcalde de Benestar Social, Ana Ribas.

Val a dir que aquesta iniciativa dels serveis socials municipals arribarà a les 218 famílies que reben la prestació bàsica d’aliments al municipi.

Els jugarois que es trobaran els nens i nenes s’han escollit mirant que siguin «sobretot divertits». «Hem evitat els que són sexistes, bèl·lics o promouen pràctiques que hem de foragitar com el consumisme superflu. Al contrari, s’han buscat jocs educatius i orientats a la formació en valors adaptats a cada edat», ha dit Ribas.