Noticias

Els Reis d’Orient visitaran diversos espais culturals i educatius de Sant Josep on presidiran un espectacle molt especial amb la cabuda esgotada

11 gener, 2021

Els Reis d’Orient adapten la seva propera visita a les llars de Sant Josep de sa Talaia a les circumstàncies actualment en vigor i no realitzaran les tradicionals cercaviles per les diverses poblacions, sinó que enguany convoquen als infants del municipi a diversos indrets on els podran saludar mantenint totes les precaucions sanitàries. Però com les màgiques figures passaran per Sant Josep amb una agenda molt atapeïda, en tots aquests punts de trobada s’ha previst un espectacle que amenitzarà l’espera mentre es traslladen d’un lloc a l’altre. La cabuda és limitada als indrets que visitaran els mags d’Orient i totes les localitats es varen esgotar als pocs minuts d’oferir-les a través del web de cultura.santjosep.org. Per això, des de la regidoria de Cultura han demanat a tots els pares i mares que han reservat alguna de les localitats «que ens avisin si per qualsevol raó finalment no poden assistir-hi, perquè així podrem donar aquests seients a altres nens i nenes que tenen tota la il·lusió de poder veure als Reis d’Orient».

La regidora de Cultura i Festes, Cristina Ribas, ha recordat que «en la situació actual tots hem de ser responsables i pensar també amb els altres. És molt trist que tenguem cadires buides en algun espectacle quan molts infants es queden decebuts sense poder-hi accedir perquè totes les localitats estaven reservades», ha lamentat. Per això, ha convidat a les persones que vulguin estar en llista d’espera per si alguna localitat queda lliure a que ho demanin per correu a cultura@santjosep.org.

La nit de Reis es celebrarà a Sant Josep amb dos espectacles que es representaran a diversos espais del municipi. ‘Seguint l’estrella’ relata la història dels Reis d’Orient amb el seu seguici i ha estat creat per Showsibiza.com, amb el Mag Albert i Marcos Penschow al front, en un espectacle que aplegarà màgia, música i varietats abans de l’arribada de la comitiva real. Es podrà veure el dimecres, 5 de gener, a les 12 hores a l’àrea recreativa de Cala de Bou i per la tarda al Centre de Cultura Can Jeroni, en tres passis: a les 16.30, a les 18 i a les 19.30 hores.

Eivissa Omega ha preparat un espectacle de circ i música amb artistes de diverses disciplines que presentaran acrobàcies aèries, malabars, beat box i música en directe per rebre el dia 5 de gener a ses majestats al Poliesportiu Can Guerxo de Sant Jordi amb dos passis a les 17.30 i a les 19.30 hores i el dia següent, 6 de gener, a les 17.30 a la galeria de tir amb arc des Cubells.

Per totes aquelles persones que no puguin assistir als espectacles, aquests es retransmetran a través del Facebook de l’Ajuntament de Sant Josep. A les 18 hores es podrà veure la representació de ‘Seguint l’estrella’ en directe des del Centre de Cultura Can Jeroni i, a les 19.30, l’espectacle de Eivissa Omega a Can Guerxo.