Noticias

En marxa diverses obres de reforç del ferm i senyalització a més d’una dotzena de carrers de Platja d’en Bossa i Cala de Bou.

9 abril, 2019

Aquesta setmana s’estan finalitzant les obres de reforç del paviment i el pintat de la senyalització horitzontal del tram de la carretera Platja d’en Bossa, del carrer Murtra al  tram de carrer Begònies entre les dues rotondes.

S’han repintat els passos de vianants, les fletxes direccionals, reductors de velocitat i  les marques vials de bus i taxi  així  com els aparcaments per a persones amb minusvàlua.

Així  mateix, també s’ha creat un pas de vianants elevat a l’encreuament de la carretera Platja d’en Bossa amb el carrer de Porreres, instal·lant les corresponents senyalitzacions horitzontals i  verticals  i s’han incorporat separadors de seguretat entre els carrils de vehicles al tram de ctra.

A més, l’actuació  a la zona també s’ha aprofitat per  condicionar les jardineres del carrer Murtra i reparar o  substituir les lluminàries malmeses.

El  pressupost per aquesta obra ha estat de 133.852,46 euros i s’ha executat en 4 setmanes.

D’altra banda, mentre es finalitzen les obres a Platja d’en Bossa, ja s’han iniciat les obres de reforç del  paviment de diversos carrers de la zona de Cala de Bou.  En primer lloc s’ha començat pels carrers Huelva i  Granada, i  es seguirà pel  carrer Jaén.

Aquest projecte, que suposa un cost de 388.410 euros i  té un termini  d’execució de 6 setmanes, també preveu que en les pròximes setmanes s’executi el pavimentat dels carrers Leganés, Terol, Toledo, Écija i Tarragona, juntament amb les dues rotondes a la zona esportiva així com la seva posterior senyalització horitzontal.

Els carrers de Cala de Bou són vies que, degut al  trànsit  i  pas que suporten, patien d’un paviment molt deteriorat i  d’una manca de senyalització adequada.

Durant l’obra, a més del  reforç del  ferm també s’han corregit els pendents de drenatge i evacuació de les aigües pluvials.

carrer Granada 

    

carrer Murtra i  ctra. Platja d’en Bossa