Noticias

Finalitza la reconversió i millora dels espais del local polivalent de l’Associació de vesins de Cala de Bou.

3 desembre, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep millora les instal·lacions del local polivalent de Cala de Bou amb un pressupost de més de 12.200 euros.

Per tal d’aconseguir un millor aprofitament dels espais, s’han reduït un poc els metres destinats al bar per així poder ampliar les sales on es desenvolupen les principals activitats.

Ara l’espai és completament multifuncional, podent passar d’una sola sala a diversos espais segons les necessitats de les activitats programades.

Així mateix, a petició de l’Associació, també s’ha muntat un entarimat de parquet i una gran  paret de miralls per a les classes de ball.  També s’ha col·locat uns panels de vinil a les portes de vidre exteriors, per tal de donar un poc d’intimitat les classes i  protegir del  sol  i la llum durant els mesos d’estiu.

L’espai també s’ha dotat d’un nou televisor per a substituït l’antic, que ja era vell i  no  estava en  bones condicions.