Noticias

Informats de la sol·licitut de mesures cautelaríssimes davant els tribunals per part dels habitants dels Don Pepe, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia paralitza les accions iniciades mentre resol la justícia

10 juny, 2021

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia paralitza les accions iniciades per tal de desallotjar les tres últimes escales de l’edifici A dels apartaments Don Pepe. S’ha adoptat aquesta decisió una vegada que ha estat informat pels seus representants legals que els vesins d’aquest edifici han demanat davant la justícia una petició de mesures cautelaríssimes. Mentre es resol aquest escrit, la Corporació no donarà cap més passa per tal d’evitar conseqüències irreversibles en les seves actuacions, i es posa a disposició de la sala que ha rebut l’escrit per aclarir tots els extrems que consideri necessari.

Com en tot aquest cas, l’Ajuntament de Sant Josep actua en base als informes de què disposa i que aconsellen desallotjar totes les persones que habiten encara l’immoble «davant el perill imminent» per a totes elles. No obstant, si la sala discrepa d’aquesta diagnosi, l’equip de govern «ho acceptarà i se’n alegrarà per totes les persones que veuen alleugerida la seva situació». En tot cas, ha dit l’alcalde, Angel Luis Guerrero, «en tot aquest trist episodi no ens mou altra motivació que la seguretat de les persones, i molt ens temem, per la solidesa dels informes que tenim a la nostra disposició, que la seva integritat està amenaçada».