Noticias

La ‘Balada de la Garsa Vella’, de Bernat Joan, arriba a l’escenari de l’Auditori Caló de s’Oli de la ma de la Companyia de Teatre Pedro Cañestro aquest proper dissabte, 24 de setembre

23 setembre, 2022

Balada de la Garsa Vella’, comèdia escrita per Bernat Joan i Marí, puja a escena a l’Auditori Caló de s’Oli aquest proper dissabte, 24 de setembre, amb la direcció d’Àngels Martínez. L’obra, una petició de la Companyia de Teatre Pedro Cañestro, vol ser una celebració de la vida a través de les arts escèniques. «Vida i teatre, teatre i música, música i moviment, moviment i esperit es barregen voluptuosament dalt l’escenari», expliquen des de la companyia. L’espectacle es podrà veure amb entrada lliure fins a completar la cabuda de la sala.

La trama gira al voltant d’un grup de tres actrius i un actor, tots retirats del món de la interpretació, que són convocats per Romeu, un antic actor d’èxit. Tots ells, al costat d’un pallasso una mica enigmàtic i un pianista aniran desgranant una festa en honor a Romeu, el que farà que cadascun doni el millor de si mateix sobre l’escenari, encara que el resultat sigui incert. Mentrestant, la Mort Hippy anirà sotjant tot l’esdeveniment, a l’espera de caçar alguna presa. La seua presència no impedirà ni la plena realització de la festa, ni algun gir inesperat del guió inicial, avancen des del grup teatral.

L’elenc d’aquesta comèdia musical el formen les actrius Lourdes Tur, Marilina Marí, Pilar Costa i María José Vidal, junt amb els actors Juanjo Torres i Vicent Torres, en un planter que completa el pianista Santiago Pérez. Tots ells i dins de la dinàmica del propi xou, buscaran la participació del públic per fer-lo partícip de l’espectacle.