Noticias

La Policia Local de Sant Josep de sa Talaia denúncia un establiment de Platges de Comte per incomplir les mesures de separació social entre els seus clients i manipular el limitador de so, fet pel qual se li va precintar de forma cautelar l’equip de música

23 juny, 2020

Agents de la Unitat de Reforç de la Seguretat de la Policia Local de Sant Josep de sa Talaia procediren ahir a denunciar els responsables d’un local de Platges de Comte per l’incompliment de les mesures higièniques i sanitàries vigents per fer front a la COVID-19, també es va precintar l’equip de música de l’establiment arrel de descobrir la manipulació del limitador acústic.

La URS va acudir a l’establiment arrel de les denúncies rebudes al voltant de les 22 hores d’ahir al retén policial de dos ciutadans que avisaven del fort volum de la música i de la presència d’un grup nombrós de persones ballant sense cap separació. Els agents es personaren al local al voltant de les 22.40 de la nit, quan comprovaren els incompliments dels que alertaven els denunciants, com la presència de persones ballant sense cap separació o la coincidència de grups diferents a una mateixa taula on no es garantia la separació mínima d’1,5 metres, entre altres situacions.

A continuació es va procedir a inspeccionar les instal·lacions, on es va detectar la manipulació del limitador de so, obligatori al municipi de Sant Josep. També es va requerir l’estudi acústic també preceptiu per a l’activitat musical al responsable del local, que va manifestar que el tenia en aquell moment a l’establiment. Per tot això, els agents precintaren cautelarment l’equip de música.

Arrel de la seva actitud desafiant, una persona va ser denunciada durant aquesta intervenció per desobediència en negar-se a identificar-se davant els agents.