Noticias

La sala d’exposicions de Can Curt acull una mostra amb les obres que han creat els alumnes de l’última edició del Curs de Pintura que anualment organitza l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

2 agost, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia organitza a la sala de Can Curt, a Sant Agustí, l’exposició de final de curs amb les obres que han elaborat l’alumnat del Curs de Pintura municipal, dins de l’oferta de cursos i tallers que anualment promou la regidoria de Cultura. La mostra es va inaugurar ahir amb una gran assistència de persones, amb la que «és la primera ocasió de mostrar la seva obra per molts dels alumnes, tot i que alguns són ja veterans d’altres anys i participen en cada nova edició del curs de pintura per seguir aprofondint en aquest art», com ha explicat la regidora de Cultura, que va . El resultat del seu treball es pot veure fins al proper 14 d’agost a la sala d’exposicions del centre sociocultural de Sant Agustí, en l’horari habitual de la sala: de dijous a diumenge de les 19.30 a les 21.30 hores.

La mostra que es pot veure des d’ahir la formen una trentena d’obres creades pels 26 alumnes del curs de l’últim any. En aquesta mostra col·lectiva hi trobam tota mena d’estils igual que també els creadors s’han inspirat en elements molt diversos, al voltant dels temes que s’han treballat durant el curs, amb peces que van del pop art al figuratiu o el més abstracte. Aquesta diversitat arriba fins i tot als formats, con trobam qui ha optat per un llenç rodó de temes que hem anat treballant durant aquest curs, desde canvis de format amb llenç rodó a tècniques com l’espàtula o les tintesfins a estils pop art o inspiració de diferents artistes arreu del món, passant també per tècniques variades com espàtula o tintes.

L’exposició reflexa també la varietat d’alumnes que s’acosten al curs de pintura, des dels que enguany han tengut el seu primer contacte amb l’art als que acumulen ja una trajectòria de 5 o 6 anys participant en aquestes sessions i s’atreveixen a experimentar amb la creació d’una forma més agosarada. «Esperem que en els pròxims cursos puguem seguir desenvolupant la seva creativitat i el seu aprenentatge», ha desitjat el professor que els ha guiat en aquest procés, Fernando Belenguer.