Notícies

La vintena edició del ‘BeachPolo Sant Josep’ presenta els dotze equips que competiran el proper estiu a Port des Torrent

27 febrer, 2024

El torneig està organitzat pel departament d’Esports i patrocinat per la regidoria de Turisme, amb l’objectiu de promocionar un turisme esportiu que gaudeixi de les nostres platges i natura

La vintena edició del torneig de waterpolo a la platja que organitza l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ja ha començat a rodar.

Les inscripcions per al torneig que es disputarà el cap de setmana del 6 i 7 de juliol a la platja de Port des Torrent es van obrir el dia 1 de febrer. A causa de la gran demanda de sol·licituds de participació a la competició, l’organització del torneig es va veure obligada a realitzar un sorteig entre tots els clubs interessats a jugar a waterpolo en un escenari diferent de les habituals piscines.

 

Una edició internacional

El sorteig d’ equips participants va originar una participació molt variada, comptant amb clubs d’Itàlia, Gran Bretanya i Espanya.

El reglament del torneig contempla la participació d’equips femenins, masculins i mixtos. Tots competeixen entre si als diferents grups del quadre del torneig. La majoria dels equips tenen presència femenina i molts d’ells aprofiten la cita eivissenca per posar punt final a les seves temporades.

Els equips que han obtingut plaça en aquesta edició són:

Universitat Politècnica de València 2004. Aquest equip està format pels jugadors que van participar a la primera edició de torneig josepí, que s’han tornat a unir per participar a l’edició d’aquest estiu.

Club Waterpolo Otarrainxka. Equip valencià amb diverses participacions al torneig.

London Poly Porks. Club que milita a la primera divisió anglesa i que després de diversos anys intentat participar al ‘BeachPolo’, per fi ha aconseguit una plaça.

Club Natació Igualada. Els jugadors del club català tornen a la competició després d´anys d´absència.

Club Waterpolo Valdepeñas. El club manxec repeteix participació després d’estrenar-se a l’edició del 2023.

Real Canoe Màster. Equip format pels veterans de l’històric club madrileny.

TM PN Moie. L’esquadra italiana s’estrena al BeachPolo.

Club Natació Terrassa Máster. Equip mixt format en gran part per jugadores i jugadors de categoria màster.

C.W. El Olivar/Mañicos. Equip saragossà que participarà per primera vegada a la cita eivissenca.

Club Natació L’Hospitalet. Vells coneguts del torneig amb 9 victòries al campionat.

Club Natació Sant Josep. Equip amfitrió que també col·labora amb el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Josep a l’organització de l’esdeveniment.

Club Natació Rubí/Moonteam. Equip que defensarà el tron aconseguit a l’edició de 2023.

 

L’Ajuntament de Sant Josep està treballant amb molta il·lusió per organitzar el vintè aniversari del ‘BeachPolo’ i satisfer totes les inquietuds i il·lusions dels participants al torneig.

Des de la primera edició el 2004, el torneig està organitzat íntegrament pel departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Josep i patrocinat per la regidoria de Turisme. Cal no oblidar que l’objectiu final del ‘BeachPolo’ és la promoció d’un turisme esportiu que gaudeixi de les nostres platges i natura. Des de l’organització del torneig es mostren encantats amb el gran nombre d’equips que mostren el seu interès a repetir la participació any rere any.

Per fer més atractiva l’edició d’aquest estiu, l’Ajuntament Josep està treballant en l’organització de diferents activitats paral·leles per celebrar aquest aniversari.

A més de promocionar el waterpolo a Eivissa, el ‘BeachPolo’ ha aconseguit promocionar Eivissa al món del waterpolo. N’és una prova la gran demanda de sol·licituds de participació que arriben cada any el departament d’Esports, moltes de fora d’Espanya.