Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep acull la presentació a l’illa d’Eivissa de la guia ‘Un comerç electrònic a Balears’ editada per la Fundació Bit

10 setembre, 2019

l’Ajuntament de Sant Josep acull el proper dijous, 12 de setembre, la presentació de la guia ‘Un comerç electrònic a Balears’, editada per la Fundació Bit, que es farà en el marc de la jornada de promoció empresarial Sant Josep en Xarxa, organitzada a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep en la seva línia d’acció d’Empresa i Comerç. En el marc d’aquesta jornada, que inauguraran l’alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, i la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis Tomás,  es presentaran les experiències d’empresaris eivissencs en l’àmbit de les noves fórmules de comercialització que han sorgit arrel de les innovacions tecnològiques i es plantejaran estratègies per afrontar els reptes de la irrupció del comerç electrònic.

Sant Josep en Xarxa arrenca a les 10 del matí amb l’acreditació dels assistents a jornada, que es celebrarà a la sala de plenaris de Sant Josep, abans de la inauguració prevista per les 10.15 hores. La primera xerrada començarà uns minuts més tard a càrrec de Marina Noguerol, orientadora del programa iemprèn de l’IDI, que parlarà de la responsabilitat social empresarial (RSE) com element diferenciador del projecte. En aquesta part de la jornada exposaran la seva experiència dues iniciatives de l’illa: Merit Orlando exposarà el cas de la moda sostenible i Laia Ribas parlarà del seu projecte d’agricultura ecològica.

Al migdia, Francina Mas, consultora de l’àrea de Cibersocietat de la Fundació Bit, dirigirà la presentació de la guia ‘Un comerç electrònic a Balears’, la primera d’aquest tipus elaborada en l’àmbit de les illes i editada per la Fundació Bit, per la que es comptarà amb les aportacions de casos d’empreses eivissenques. Així, està prevista la presentació dels casos de Charo Ruiz, la marca de moda Adlib, i d’Ecovillas Ibiza & Concierge.

Després d’una pausa per dinar, els assistents podran participar al taller ferEmpresa, també organitzat des de l’IDI, que anirà a càrrec de la coach motivacional Lina Torres, per aprofundir contactes per establir relacions de col·laboració entre emprenedors i emprenedores. La cloenda de la jornada Sant Josep en Xarxa està prevista per les 18.30 hores.

 

Sant Josep de sa Talaia,  9 de setembre de 2019Sant Josep en Xarxa ok