Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep aposta pel turisme familiar, esportiu i sostenible.

10 maig, 2019

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, des de les seves regidories de Turisme i Esports, posa en marxa a partir d’aquest mes de maig, dues activitats enfocades a potenciar el turisme familiar, esportiu i saludable. S’han programat una excursió amb bicicleta per camins transitables del parc natural de Ses Salines i una activitat de paddle surf a la platja de cala Vedella.

Aquestes dues activitats, que s’emmarquen en el projecte Eivissa Family Experience, impulsat pel Consell d’Eivissa i cofinançat amb l’Ajuntament de Sant Josep, arrenquen aquest estiu com experiència pilot i seguint una estratègia a mitjà termini per a consolidar Eivissa com una destinació idònia per a famílies, especialment aquelles que vulguin gaudir dels nostres espais naturals i les activitats saludables.

L’excursió en bicicleta serà tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 del 18 de maig fins al fins al 15 d’octubre. Consisteix en una ruta guiada en bicicletes per a nens i adults acompanyants en la qual les famílies podran descobrir els tresors que amaga el parc natural. Aquestes excursions es realitzaran en llengua anglesa, però un dissabte de cada dos es faran en castellà perquè el turista nacional també les pugui gaudir.

L’activitat de paddle surf es podrà gaudir tots els diumenges a la platja de Cala Vedella fins al mes d’octubre i consisteix en una excursió familiar acompanyada per un monitor per les costes de la tranquil·la cala, un dels nuclis que, juntament amb Cala Tarida i Port des Torrent, ens ofereixen la cara més familiar del municipi de Sant Josep.