Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep col·loca un tancament provisional a Cala Vedella per evitar que els vehicles envaeixin la platja.

11 maig, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep, des de la regidoria de Medi Ambient i  Platges, ha procedit aquest matí  a tancar l’espai  que quedava  sense acordonament a la platja de Cala Vedella, on aquesta setmana, persones usuàries i  residents de la zona havien denunciat que un considerable nombre de vehicles estacionava dins la zona de sorra de la platja.

Malgrat les actuacions policials, la incívica situació continuava repetint-se, l’Ajuntament ha requerit a Demarcació  de Costes, autoritat competent al  domini marítim-terrestre, que realitzi  un tancament  definitiu que impedeixi  el  pas de vehicles a la zona d’ús públic.

A l’espera de l’actuació  de Costes i  per tal  de garantir la seguretat dels usuaris de la platja aquest mateix matí s’ha fet garbellar la sorra per restaurar el  tram de platja afectat, i s’ha col·locat un tancament provisional amb pedres de grans dimensions que impossibilitarà una nova entrada de vehicles.

També es vol  recordar que durant aquests dies els propietaris del terreny privat que ja s’havia utilitzat d’aparcament la passada temporada han tornat a obrir una part al  públic, i  a més, el  Consistori està agilitzant les gestions per aconseguir un nou  espai  d’aparcament a Cala Vedella Nord  que ajudi  a resoldre la problemàtica de l’aparcament de la zona.

Tanmateix, des de l’Ajuntament es vol fer una crida a la ciutadania i  a aquelles persones que ens visiten i  es demana  que tothom compleixi amb les senyalitzacions i  normes cíviques que han de garantir una bona i  segura convivència, així com el màxim respecte als espais públics, especialment els entorns naturals, per tal que tothom pugui continuar gaudint-ne.

imatge garbellat