Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia celebra el Dia de la Família amb una jornada de tallers i animació aquest dissabte 14 de maig al Mercat Ecològic i d’Artesania de Sant Josep

11 maig, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia es suma als actes programats amb motiu del Dia Internacional de la Familia, que es commemora aquest proper diumenge, 15 de maig. Avançant-se a aquesta data, el Mercat Ecològic i Artesà dels dissabtes, aquest proper 14 de maig tendrà un caràcter especial amb la celebració de diversos tallers pensats per divertir-se en família, a partir de les 10.30 del matí i fins a acabar el mercat, a les 13.30 hores. Aquestes activitats, organitzades des de la regidoria d’Infància i Família, tenen la finalitat de reivindicar la diversitat en la família, considerada per l’ONU com la forma bàsica d’organització de les persones a la que atorga en paper clau en l’educació i la formació en valors dels individus.

Enguany, a més, el lema d’aquesta diada, ‘Les famílies i l’urbanització’ busca conscienciar «de la importància que té el desenvolupament de polítiques urbanes sostenibles i en benefici de les famílies, uns aspectes sobre els que volem cridar l’atenció des dels tallers que es realitzaran a l’espai guanyat per als vianants a l’entorn de l’Ajuntament aquest dissabte i als que convidam a tothom a participar», ha explicat el regidor d’Infància i Família, Patxi Vives.

Tots els assistents podrà participar als tallers de manualitats i de maquillatge infantil, a més de participar als jocs en família que s’organitzaran a càrrec de s’Espurna. De l’amenització musical s’ocupen els membres de Caravan of Swing.

A més de les activitats programades pel dissabte, es repartiran baralles de cartes d’un joc de retenció i memòria en el que s’expliquen els diferents tipus de famílies que trobem, dins un panorama cada vegada més divers. «Aquests jocs també s’estan repartint a les escoles del municipi, junt amb altres propostes per treballar la igualtat des d’àmbits com les professions, la corresponsabilitat dels membres de la família, la diversitat des del joc, que s’ha de promoure des de tots els àmbits de l’educació», ha consdierat la regidora d’Igualtat, que aporta aquests materials.