Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i Càritas renoven el conveni de col·laboració per a l’atenció de persones en risc d’exclusió

13 agost, 2019

L’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas, i el  director de Càritas Diocesana d’Eivissa, Joan Marí Torres, han  signat el conveni de col·laboració anual entre les dues entitats, amb una dotació de 59.791,84 €, mantenint l’aportació municipal a la important feina de lluita contra l’exclusió social que realitza l’organització diocesana.

A la signatura del  conveni també hi ha estat present la regidora de Benestar Social, Ana Ribas, qui ha destacat la voluntat de l’Ajuntament de Sant Josep de donar suport a l’acció de Càritas per tal  que continuï desenvolupant programes com el Centre de dia, el menjador social i el repartiment d’aliments dirigits a persones amb risc o situació d’exclusió social, activitats que són d’interès públic i social i redunden en benefici de la nostra societat.

“Càritas presta una important al conjunt de l’illa que des de l’Ajuntament de Sant Josep no podem més que recolzar, tot i que aquesta aportació no es fa defugir de la nostra responsabilitat amb la gent en situació de dificultat del nostre municipi, a qui s’atén des dels serveis socials de Sant Josep”, ha dit Ribas.

 

Segons el  conveni,  en el moment de la signatura  l’Ajuntament aprova una primera aportació de 44.843,88 €, corresponent al  75% del  total. El  25% restant, 14.947,96 € es farà efectiva una vegada justificat el 50% del total de la despesa del projecte.

 

Sant Josep de sa Talaia,  13 d’agost de 2019