Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia inaugura aquest divendres l’exposició ‘Territori d’Assaig’ al Centre de Cultura Can Jeroni

31 juliol, 2020

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia rep l’exposició ‘Territori d’Assaig’ que s’inaugura demà divendres 31 de juliol en el Centre de Cultura Can Jeroni a les 20h. Aquesta exposició, que ja s’ha pogut visitar al Centre de Cultura de Sa Nostra a Palma, reuneix a 10 artistes de les Illes Balears, aplega com a mínim dues generacions diferents que comparteixen talent multidisciplinari a àrees com la pintura, escultura, ceràmica, disseny, il·lustració, arquitectura, cinema o fotografia.

L’exposició recull obres dels eivissencs Adrián Cardona i Antònia Torres Tur i del formenterenc Álvaro Mendoza. També es poden veure obres dels menorquins Nuria Román, David del Real i Ana Llorens i dels artistes mallorquins Bel Fullana, Joan Ávila, Andreu Maimó i el novell Toni Salom.

L’exposició es defineix com «el resultat d’intentar no posar límits al treball de cadascun amb un sol terme definitori en els seus treballs, observant resultats madurs on es poden trobar rastres d’estils comuns a l’expressionisme, figuratiu i abstracte, el primitivisme, el constructivisme, el naturalisme o el conceptualisme», segons els seus promotors.

«Aquesta exposició és la primera que podem portar de fora de l’illa després de l’estat d’alarma, comptant a més amb obres d’artistes de la resta de les illes. La varietat defineix aquesta exposició i ens alegra poder oferir als nostres veïns i veïnes la possibilitat d’acostar-se a uns treballs tant interessants» ha comentat la regidora de Cultura Cristina Ribas, recordant que ‘Territori d’Assaig’ es podrà veure «durant tot el mes d’agost».

Cal recordar que la visita a l’exposició es podrà fer seguint totes les mesures sanitàries establertes