Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia inicia la seva participació al saló Fitur amb la inclusió de la seva oferta d’excursions familiars a la Guía AireLibre Fitur 2020

23 gener, 2020

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha iniciat la seva participació al saló internacional de turisme Fitur de Madrid amb l’aparició de l’oferta de turisme actiu per a famílies que promou l’Ajuntament amb finançament del Consell d’Eivissa. Aquesta oferta consisteix per una banda en les excursions en paddlesurf que tenen com a base Cala Vedella i, per l’altra, les gincanes en bicicleta que es desenvolupen durant bona part de l’any al Parc Natural de ses Salines.

 

Amb aquests productes, l’Ajuntament de Sant Josep opta al premi Fitur Activo, que s’atorga des de fa 25 anys amb el suport de la revista especialitzada AireLibre i que es donarà a conèixer als propers dies. Pel fet d’estar entre els concursants, aquestes alternatives de turisme actiu ja apareixen a la Guia AireLibre Fitur editada amb motiu del saló internacional i de la que es repartiran 50.000 còpies entre els assistents a la fira. A més, la guia arribarà als més de 236.000 usuaris de la versió digital de la revista. La relació de guanyadors es donarà a conèixer al mes de febrer, quan rebran el segell distintiu atorgat pels lectors de la revista, professionals del sector i periodistes especialitzats.

 

Val a dir que aquestes sortides de turisme actiu són un producte de gran acceptació entre els visitants de Sant Josep i són la única oferta similar impulsada amb l’ajut del Consell durant la legislatura passada a la nostra illa. Per això la intenció de l’equip de govern és mantenir aquesta oferta i potenciar-la estenent-la també a altres indrets del municipi.

 

 

Col·laboració amb Exceltur

 

L’Ajuntament de Sant Josep també va estar present en la presentació de l’informe Exceltur, en el que s’analitza la perspectiva del sector per al present exercici i és una de les fites prèvies a Fitur més rellevants abans de l’inici del saló especialitzat. Aquest informe, presentat ahir, ha comptat amb la col·laboració del municipi de Sant Josep, l’únic que ha aportat informació en relació a la situació turística local, consolida la posició de Sant Josep com a una de les destinacions punteres de tot l’Estat.

 

Dins dels actes oficials amb els que s’inicia el Fitur d’enguany, una representació de l’Ajuntament, encapçalada per l’alcalde, Josep Marí Ribas, i el regidor de Turisme, Vicent Roselló, va participar en la inauguració ahir de les instal·lacions de l’estand de Balears, a la que va assistir la ministra del ram, Reyes Maroto, amb la secretaria d’Estat de Turisme, Bel Oliver.

Els actes organitzats des de l’Ajuntament consistiran en la presentació, avui, d’un vídeo promocional que destaca els atractius de Sant Josep com a destinació turística pels 365 dies de l’any i el proper divendres, 24 de gener, amb la presentació als mitjans especialitzats de la nova web turística del municipi, Santjosep.net, que ha estat totalment redissenyada per adaptar-la a la navegació mòbil.

 

 

Madrid (Fitur), 22 de enero de 2020