Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia obre demà el termini per a apuntar-se a l’Escola de Pasqua 2023, amb 180 places per aquesta edició

15 març, 2023

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la seva regidoria de Joventut, obre les inscripcions per una nova edició de l’Escola de Pasqua, que enguany es celebrarà de l’11 al 14 d’abril. En aquesta ocasió s’ofereixen 180 places, en les que tendran preferència els infants empadronats al municipi i que s’assignaran per ordre d’inscripció. El regidor de Joventut, Francisco Vives, ha explicat que «l’Ajuntament té molt present l’ajuda que suposa aquesta escola de Pasqua per a la conciliació de moltes famílies del municipi on els progenitors comencen a treballar al voltant d’aquestes dates i amb el començament avançat de la temporada turística que esperam per enguany».

Aquesta edició, els infants empadronats al municipi pagaran 20 euros, mentre que als que no siguin residents els costarà 40 euros. En les inscripcions tendran preferència a l’hora d’obtenir plaça en primer lloc els residents a Sant Josep, després les sol·licituds d’infants escolaritzats a centres del municipi i per últim la resta d’infants.

L’Escola de Pasqua es realitzarà previsiblement a tres centres escolars del municipi: CEIP Es Vedrà de Sant Agustí; al CEIP L’Urgell de Sant Josep i al CEIP Can Raspalls de Sant Jordi. L’horari de les activitats serà de les 9 a les 14 hores, amb la possibilitat de disposar d’escola matinera a partir de les 8 hores. S’hi poden inscriure els infants escolaritzats d’entre 3 i 12 anys (nascuts entre 2011 i 2019).

El període d’inscripció és obert des de demà, 15 de març, i fins al dilluns 20 de març. Aquesta es pot formalitzar a través d’un formulari que es pot trobar al web de l’Ajuntament www.santjosep.org o accedeix al tràmit aquí. El llistat provisional d’admesos es publicarà el dimecres, 22 de març i després s’obrirà un termini entre el 23 i el 27 de març per fer el pagament en línia. El llistat definitiu d’inscrits es publicarà el dijous 30 de març.

Per consultar dubtes o tenir més informació es disposa del correu electrònic joventut@santjosep.org i del telèfon 629348775 al que es pot cridar per qualsevol qüestió entre les 10 i les 14 hores.