Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia organitza dos tallers orientats a la prevenció de l’abús sexual a infants i adolescents amb motiu del dia internacional contra aquesta xacra

7 abril, 2021

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la seva regidoria d’Igualtat, organitza dos tallers orientats a la prevenció dels abusos sexuals a menors d’edat, amb motiu de la commemoració, el passat 4 d’abril, del dia mundial contra aquesta xacra, organitzats amb la col·laboració de la Fundació Rana (Red de Ayuda a Niños/as Abusados).

Així, el proper dimarts, 13 d’abril, es farà una primera formació orientada a professionals de l’àmbit educatiu del municipi. Aquest taller s’impartirà a través de videoconferència i correrà a càrrec de la formadora Patricia Raduan entre les 16 i les 17.30.

El segon taller està orientat als pares i mares d’infants i adolescents i es celebrarà també de manera telemàtica el dijous 15 d’abril a les 18 hores, en aquesta ocasió a càrrec de Patricia Moliné, formadora de la Fundació Rana.

Per participar cal inscriure’s al correu igualtat@santjosep.org.