Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia patrocina els primers equips de la PE Sant Jordi que portaran missatges contra la violència masclista i en favor de la igualtat a les seves samarretes aquesta temporada

14 octubre, 2020

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i la Penya Esportiva Sant Jordi han presentat aquest matí l’acord de patrocini de la regidoria d’Igualtat amb l’entitat i les noves samarretes que lluiran els equips jordiers. Segons l’acord, els futbolistes de Sant Jordi portaran missatges en contra de la violència masclista i a favor de la igualtat, uns missatges que també es podran llegir a diversos cartells que s’han instal·lat al Camp Municipal Kiko Serra. La regidora d’Igualtat, Guadalupe Nauda, ha recordat la implicació de la entitat jordiera en l’objectiu de treballar per la visibilitat de l’esport femení i ha ressaltat que «l’esport, com a eina de formació i educació en valors, pot esdevenir un potent motor de canvi social, i des de l’Ajuntament volem donar suport a una entitat del nostre municipi que fa temps que treballa en aquesta direcció»

«Volem un futur amb més dones practicant esport», ha insistit Nauda, que ha afegit que «un equip femení en categoria nacional que jugarà també a fora de la nostra illa és un bon aparador per portar aquest missatge en favor de la igualtat que lluiran a les samarretes».

La tinent d’alcalde d’Esports, Ana Ribas, ha posat en valor les fites de la passada campanya de la PE Sant Jordi, amb un primer equip masculí que per primera vegada a la seva història jugarà a Tercera Divisió i amb el primer equip femení debutant també en categoria nacional: «I és l’únic equip eivissenc que hi milita», ha recordat.

Ribas ha reiterat «l’orgull que sentim a Sant Josep per una entitat que està fent història» i a la que sempre s’ha donat suport des de l’Ajuntament, com il·lustra la recent renovació de l’enllumenat i la gespa artificial del camp municipal de Sant Jordi.

Per la seva banda, el vicepresident de la PE Sant Jordi i director esportiu de l’entitat, Pablo Rodríguez, ha agraït el suport de l’Ajuntament, que «sempre hem sentit. Sense la seva confiança i el seu ajut ens hauria resultat molt més complicat arrancar en aquesta aventura. Han estat al nostre costat, especialment enguany amb un equip a tercera i dos equips de futbol femení, el de futbol 11 i el de futbol sala».

L’entitat rebrà gairebé 5.000 euros de la regidoria d’Igualtat per prestar la seva samarreta per a la campanya de conscienciació a favor de la igualtat entre homes i dones. A més, s’han destinat 1.800 euros a la retolació repartida a diversos punts de l’estadi amb aquests mateixos missatges.