Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia presenta el nou disseny de la seva web turística, Santjosep.net, més orientat a la navegació mitjançant dispositius mòbils, en el Saló Internacional de Turisme Fitur

28 gener, 2020

La web de turisme de Santjosep.net compleix set anys, en els quals ha rebut la visita de més de 165.000 usuaris, posicionant-se com una de les de major trànsit del nostre entorn. Però “amb les noves tendències en la navegació, s’ha fet obligatori un redisseny dels seus continguts”, tal com ha dit en la presentació d’aquest matí en el Saló Internacional de Turisme de Fitur el regidor de Turisme de Sant Josep, Vicent Roselló. La web que manté l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia manté tota la informació sobre les platges, pobles, patrimoni cultural, patrimoni mundial, llocs d’interès i activitats d’oci al llarg de l’any, amb clara vocació de desestacionalitzar l’economia del municipi, però amplia continguts com una nova versió en neerlandès, donat el creixement d’aquest segment de visitants.

La nova versió de Santjosep.net millora el seu disseny “amb un format més atractiu que dóna a la web una major usabilitat. Atents a les noves tendències dels usuaris, se centra en la millora de la navegació des de dispositius mòbils”, amb imatges més impactants, i integra el vídeo en diferents parts del domini, ha destacat el regidor.

Els continguts s’han reestructurat i s’han incorporat millores tècniques i estructurals que permetran millorar el posicionament dels continguts en els cercadors, amb el que s’espera fer arribar a més públic la promoció institucional del major municipi d’Eivissa.

La web de Santjosep.net es pot consultar actualment en català, castellà, anglès i alemany, a més del recentment incorporat holandès, encara que s’espera incorporar nous idiomes en un futur pròxim.

De cara als pròxims mesos la web s’adaptarà a una navegació més temàtica que ajudarà els diferents perfils d’usuaris a trobar els continguts segons les seves preferències.

L’estratègia de continguts de la web de Santjosep.net es completa amb la presència en xarxes socials. Santjosep.net compta amb més de 19.700 seguidors en Instagram i més de 11.000 fans en Facebook. Durant els últims anys l’estratègia de promoció en Internet de Sant Josep ha generat més de 12.000.000 milions d’impactes entre els usuaris habituals i nous seguidors.