Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia renova la seva col·laboració per a la realització del programa Un Mar de Possibilitats que organitza el Club Náutico Ibiza

5 desembre, 2019

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha signat aquest matí el conveni de col·laboració amb el Club Náutico Ibiza (CNI) segons el qual es garanteix l’aportació municipal de 5.000 euros per a contribuir econòmicament a les despeses del programa social Un Mar de Possibilitats. L’acord ha estat signat per l’alcalde, Josep Marí Ribas, i el gerent del CNI, Luis Mariano Arabí, per a la realització de les activitats del programa realitzades enguany.

En el conveni es destaca que Un Mar de Possibilitats té un marcat caràcter social, esportiu i terapèutic, que es realitza des de fa diversos anys sense afany de lucre. El programa ofereix activitats d’oci en primera línia de mar o a les aigües costaneres per a persones amb necessitats especials o en situació de risc d’exclusió.

Mitjançant el contacte amb el medi natural a través de l’esport adaptat a cada un dels usuaris, el programa es constitueix com una ferramenta de salut i empoderament personal. Un altre objectiu, més social, és el d’oferir una platja més inclusiva, obrint-la a persones a qui resulta difícil gaudir de la mar i dels seus beneficis pels seus propis mitjans.

Amb el suport compromès per l’Ajuntament, aquest programa també beneficia a persones residents a Sant Josep. L’ajut es formalitza un cop justificada la despesa per part del CNI.

Sant Josep de sa Talaia, 05 de desembre de 2019