Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep informa que a partir d’aquest migdia canvia el sentit de circulació dels carrers de les Monges i Pigre Gris

16 maig, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia informa que a partir d’aquest migdia s’inverteix el sentit de circulació dels carrers de les Monges i del Pigre Gris, en una mesura per afavorir la fluïdesa del trànsit a l’entorn del centre de Sant Jordi en el marc dels treballs per a la implantació del nou carril bici del carrer de Vicent Serra, unes feines amb una durada prevista de cinc setmanes i que es troben en una fase avançada d’execució. Aquesta nit s’ha completat la instal·lació dels nous senyals de trànsit als carrers afectats i a les hores de més transit es desplegaran agents per informar els conductors de la modificació.

Des de l’entrada en vigor del canvi, al carrer de Pigre Gris s’hi haurà d’accedir pel carrer de Margalida Llogat en direcció al carrer de Vicent Serra. Pel carrer de les Monges, per la seva banda, rebrà el trànsit del carrer de Vicent Serra en sentit cap a Margalida Llogat. En aquest vial, on hi ha l’entrada d’una escola, per garantir la fluïdesa del trànsit es recorda la prohibició d’estacionar a l’entrada del centre i es recomana als progenitors que evitin l’ús del cotxe sempre que sigui possible o, si l’han d’utilitzar, estacionin a l’aparcament habilitat a la intersecció amb el carrer de la sindicalista Margalida Roig ‘Lllogat’.

Amb el nou canvi es proporciona un accés més ràpid als habitatges del carrer del Tren i s’evita el desviament dels residents a Pigre Gris, que podran entrar al carrer d’una manera més directa que la que hi havia fins ara, amb la implantació del carril que ha deixat amb un únic sentit circulatori el carrer de Vicent Serra.