Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep inicia la primera campanya d’identificació i vacunació de mascotes al municipi

19 octubre, 2021

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa a partir del proper dilluns, 18 d’octubre, la primera campanya que es fa al municipi per la vacunació i identificació de mascotes, amb el lliurament del passaport veterinari pels animals domèstics participants. En aquesta ocasió, el propietari de la mascota podrà beneficiar-se a un preu subvencionat al 60% tant a la vacuna de la ràbia per al seu animal de companyia com per al xipat si reserva una cita als dos centres veterinaris del municipi que s’han adherit en aquesta ocasió a la iniciativa, la Clínica Veterinaria San Jorge i el Centre Veterinari Port des Torrent. L’Administració local també es fa càrrec de la inscripció de la mascota al registre balear.

Amb aquesta acció «volem ajudar als propietaris a vetllar per la salut de les seves mascotes i a facilitar que els puguin ser retornades en cas que es perdin», ha explicat la regidora de Benestar Animal, Guadalupe Nauda, que ha recordat que tant la vacunació com el xipat són obligatòries pels cans. Amb l’acord signat amb els centres veterinaris, per un total de 12.000 euros sense l’IVA per aquesta acció, s’espera ajudar a identificar «unes 300 mascotes, al voltant de 150 per cada centre».

Val a dir que també se’n poden beneficiar aquelles persones interessades només en que se li posi el microxip identificatiu a la mascota perquè ja estiguin al dia de la vacuna de la ràbia, igual que en el cas contrari.

Els telèfons per a sol·licitar cita a partir del proper dilluns, 18 d’octubre, són:

Clínica Veterinaria de Port des Torrent, gestionada per Carlos Revilla, el 971 80 40 22

Clínica Veterinaria San Jorge, a càrrec de Fernando Ribas, el 971 39 61 38.