Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep instal·la una tarima per a les ballades al pou des Carbó.

10 juny, 2019

Complint un compromís amb la colla, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha finalitzat aquesta setmana la instal·lació d’una tarima de fusta de pi tractada en autoclau de 28 metres quadrats annexada al Pou des Carbó, al Parc Natural de ses Salines.

S’ha de recordar que fins ara l’espai comptava amb un terra de grava que feia dificultosa la celebració de les ballades per la incomoditat que podia suposar a balladors i  balladores a l’hora de realitzar les ballades.

Aquesta instal·lació, amb un cost de 4210,80 euros,  serà l’espai sobre el qual, a partir d’ara, se celebraran les ballades des Pou des Carbó. Des de la regidoria de Patrimoni s’assegura que “el tractament que porta la fusta emprada assegura la longevitat de la tarima i  esperam que ses balladores i  balladors de la colla la puguin gaudir  i siguin molts els anys de celebracions de ballades al  pou (des Carbó). Aquesta era una petició de feia temps, hem tardat una mica, però acabar la legislatura complint promeses, sobretot quan son a una de ses nostres colles, reconec que em  fa molt feliç” ha expressat Paco Ramón, “Palleva”, regidor de Patrimoni, Festes i  Participació  ciutadana.