Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep lliura la Medalla d’honor de l’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil a Bartolomé Ribas Ribas.

3 desembre, 2018

Aquest passat dissabte, la sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha acollit l’acte del  lliurament de Medalla d’honor per antiguitat de l’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil del  municipi.

A l’acte, que ha comptat amb la presència de l’Alcalde, Josep  Marí Ribas, el  regidor de Protecció  Civil, Francisco Ramón, i Josep Tur, cap de l’Agrupació de Protecció Civil de Sant Josep, també hi han estat presents regidores i regidors de la Corporació municipal, la consellera de Territori, Pepa Marí,  així com altres membres com del cos de voluntaris, familiars i  amics.

Rere l’acte de lliurament de la medalla, l’Alcalde ha fet entrega de les claus de la nova embarcació de salvament al cap de Protecció Civil, que s’ha pogut veure a l’entrada de l’Ajuntament. Es tracta d’una embarcació  d’alta velocitat nivell C de vigilància costanera i  rescat.

Des de  fa dos anys l’Agrupació  de Protecció  Civil  de Sant Josep s’està formant tant amb patrons com rescatadors i  mariners per tal  de completar els seus coneixements i  l’efectivitat dels serveis que duen a terme

La finalitat de la concessió  d’aquesta medalla és reconèixer l’esforç i  la dedicació en l’exercici de les funcions que són pròpies d’aquest cos de voluntaris i  és per això que Bartolomé Ribas Ribas, ha estat avui  guardonat pels seus 10 anys al cos amb la medalla de bronze, tal  com estipula el  Reglament de l’Agrupació  de Voluntaris de Protecció  Civil  de Sant Josep de sa Talaia.

Tant l’Alcalde com el regidor han volgut agrair als voluntaris, i especialment a Bartolomé Ribas en aquesta ocasió, l’esforç, la implicació i  la feina desinteressada que sempre fa aquest cos de persones voluntàries per a tota la ciutadania.