Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep posa en marxa una campanya de conscienciació ambiental.

8 maig, 2019

Aquesta setmana s’ha posat en marxa una campanya d’educació ambiental en matèria de residus en coordinació amb els educadors ambientals que el Consell posa a disposició dels ajuntaments.

Les educadores ambientals del Consell d’Eivissa, coordinades per l’Educadora ambiental de Sant Josep, estaran al municipi josepí fins al 19 de maig realitzant una campanya d’informació i conscienciació ambiental.

Durant aquest període de temps les tasques es centren en dues línies. D’una banda, es realitzarà una campanya informativa i de conscienciació ciutadana amb taules informatives a la via pública entre les 10 i les 14 hores on es repartiran bosses de reciclatge i guies. Avui, dimarts 7 s’han estrenat al nucli urbà de Sant Josep. Dimecres 8 les podreu trobar al costat de l’Hipercentro de Sant Jordi i dijous 9 al costat de la carnisseria Can Ros. Dimecres 15 de maig s’acostaran fins a Cala de Bou, on podreu veure la paradeta informativa al supermercat Suma.

Així mateix també es realitzarà una campanya informativa dirigida al petit comerç del municipi, ubicat als nuclis urbans de Sant Jordi, Sa Carroca -Can Bellotera i Sant Josep.

L’objectiu és informar sobre els serveis municipals de recollida de cartó comercial i els serveis municipals de recollida selectiva a petits establiments, les condicions, horaris, bon ús, correcta separació dels residus i l’ús de deixalleries. De manera paral·lela, en cas d’identificar algun productor singular, se l’informarà de les seves obligacions i li lliuraran el full de registre.

A partir de la primera quinzena de juliol, les educadores reprendran aquesta campanya de conscienciació i sensibilització enfocant les seves actuacions a les zones turístiques del municipi.