Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep presenta una nova edició del Cañas&Roll amb la novetat del Cañas&Run, la cita de demà dissabte, en que els corredors dels Tres Dies Trail es mesclaran amb els músics als carrers de Sant Josep amb la cirereta del concert de els Vinagres

5 desembre, 2019

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha presentat aquest matí la novena edició del Cañas&Roll, una cita consolidada al calendari d’esdeveniments en temporada baixa a l’illa d’Eivissa, on es donen cita els millors grups locals per actuar a escenaris de tot el municipi i els seus carrers. El C’n’R, a més, arriba amb importants novetats com la afortunada coincidència de l’opening amb el segon dia dels Tres Dies Trail d’Eivissa, amb diverses proves al llarg de tota la jornada, com ha recordat la tinent d’alcalde d’Esports, Ana Ribas. Per aquest fet, aquesta diada inaugural de la programació s’ha batejat com el primer Canyes&Run i tendrà com a final de festa l’actuació de els Vinagres, amb els locals Stone Corners per a calentar l’auditori a les 20 hores a l’aparcament de l’Ajuntament.

La regidora de Cultura, Cristina Ribas, ha destacat també el nivell de la festa de Closing, el 21 de desembre, que tindrà com a cap de cartell a Al Dual, guanyador del premi al millor intèrpret de rockabilly de tot el món, en un cartell que aplega a més d’una vintena de bandes de músics i djs al llarg dels propers quatre caps de setmana.

Una altra novetat arriba el diumenge 7 de desembre, quan es celebra la I Ruta Motera C’n’R organitzada pel Pitiús Team Motorclub, amb una parada de les seves muntures en ple centre de Sant Josep, que acabarà amb una paella popular després de desfilar per un parell dels bars adherits al programa.

César Sánchez, representant de Luz menú, organitzadors del programa, també ha presentat els nous gots reutilitzables del C’n’R amb els què volen contribuir a reduir l’ús de plàstic durant les dates del festival.

Per aquest primer dia hi haurà música en viu a diversos locals del municipi i també, una altra novetat, es podran degustar menús especials a preus populars (màxim de 10 euros) a restaurants de Sant Josep coincidint amb cada dia del programa musical. Com en les edicions precedents, els establiments adherits –el llistat complert es pot consultar a cañasnroll.com —oferiran consumicions a preus també populars: pinxos i canyes a 1,50; pinxo+canya a 2,50 euros; tapa+canya 4,50 euros.

Val a dir que com l’any passat, també el Centre de Cultura Can Jeroni es muda de roquer amb una programació especial de pel·lícules vinculades al món de la música. Enguany, el programa que el composen ‘Yesterday’, que es projecta avui de nit a les 20 hores, ‘Quadrophenia’, en el 40 aniversari de la seva estrena (6/12, a les 20 hores), i ‘American Graffiti’, que tanca el cicle el 20/12 a les 20hores.

Sant Josep de sa Talaia, 29 de novembre de 2019